ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському відбудеться історичний пікнік (ПРОГРАМА)

Культура 2688
Відтворювачі давніх ремесл влаштують справжній історичний пікнік
Відтворювачі давніх ремесл влаштують справжній історичний пікнік. Фото: kam-pod.gov.ua

Старий замок перетвориться на локацію, де можна буде влаштувати родинний відпочинок і спробувати себе у давніх ремеслах.

Цими вихідними у Кам’янці-Подільському влаштують справжній і вже традиційний для міста історичний пікнік. Як повідомляють організатори, працюватиме археологічний майданчик. Діти зможуть взяти участь у «розкопках» - шукатимуть шматочки посуду під наглядом майстра та розписуватимуть їх оригінальними фарбами або ж самостійно зліплять цілого горщика.

Саме у Старий замок Кам’янця-Подільського завітають близько 80-ти військово-історичних реконструкторів з Польщі та України. Учасники фестивалю з Варшави, Вінниці, Запоріжжя, Києва, Львова та Кам’янця-Подільського занурять вас у атмосферу XV століття.

«Дорослі долучаться до роботи майданчиків з варіння пива, пекарні, токарного станку, фарбування тканини, кузні, візьмуть участь у іграх. Учасники пікніку побачать турнірні змагання між рицарями та зброєносцями», - йдеться у повідомленні.

Всеукраїнський фестиваль «Історичний пікнік у Старому замку» пройде 4-5 травня у Кам’янці-Подільському. Вхідна плата до замку на період проведення фестивалю не змінюватиметься.

ПРОГРАМА

4 травня (субота) з 10:00 до 18:00:

- змагання стрільців з луку;

- двобої та групові рицарські бої;

- середньовічні ігри;

- ремісничі точки та майстеркласи (ткацтво, варка елю, пекарня, кузня, гончарна майстерня);

- майданчик юного археолога, іти приймуть участь у «розкопках» - шукатимуть шматочки посуду, під наглядом майстра та розпишуть їх оригінальними фарбами;

- фотозона.

5 травня (неділя)

- 10:00-11:00 - груповий рицарський бій, відтворення епізоду бою двох загонів ворогуючих феодалів.

- 11:00 офіційне закриття фестивалю.

Фото: facebook.com

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую