ye-logo.v1.2

Театральний сезон у монотеатрі закриють трагіфарсом

Культура 2388
Вистава «Акомпаніатор» стала переможцем Всеукраїнського театрального конкурсу моно та камерних вистав «Віват, Актор!» у місті Дніпро
Вистава «Акомпаніатор» стала переможцем Всеукраїнського театрального конкурсу моно та камерних вистав «Віват, Актор!» у місті Дніпро. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Відвідувачі вистави «Акомпаніатор» дізнаються де, коли і як проявляється талант.

У середу, 15 травня, в монотеатрі «Кут» відбудеться закриття 26-го театрального сезону. Хмельничан та гостей міста запрошують на виставу «Акомпаніатор», яку зіграє народний артист України Володимир Смотритель.

«Люсьєн Люк – головний герой п’єси, в минулому музикант, куплетист, степіст. Гастролі за гастролями, виступи у відділених містечках і в великих містах Франції зробили його знаменитістю, але… Пройшов час і колишня зірка опустилась по драбині слави вниз в оркестрову яму, в «помийну яму», як висловлюється наш герой. Але талант залишається завжди талантом і він проявляється незважаючи на час і обставини», - пишуть про виставу.

Закриття театрального сезону в монотеатрі «Кут» (вул. Проскурівського Підпілля, 34) відбудеться 15 травня. Початок о 18:30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую