ye-logo.v1.2

Дні Європи у Хмельницькому: що запланували

Культура 3837
Цього року Дні Європи будуть у дводенному форматі
Цього року Дні Європи будуть у дводенному форматі. Фото: з архіву редакції

Музичний перформенс просто неба влаштують на березі Південного Бугу.

Впродовж двох днів, 17-18 травня, у Хмельницькому триватимуть Дні Європи. Цього року всі події відбуватимуться у Молодіжному парку. У п’ятницю там виступатимуть колективи, які грають музику у стилі «джаз», в суботу Хмельницька обласна філармонія влаштує Сlassic open air show «Gala Strauss». Крім того, на території парку розташовуватимуться ятки з їжею європейської кухні.

«Дні Європи проводимо у дводенному форматі вперше. У Молодіжному парку буде встановлена сцена. 17-го травня в Хмельницькому буде День джазу. Залучені джазові колективи із мистецьких шкіл. На сцені гратиме дитячий естрадний оркестр дитячої школи мистецтв «Big band», окремі номери підготували діти зі школи мистецтв «Райдуга». Буде джаз-колектив «Free Jam» і муніципальний духовий оркестр, - розповідає начальник управління культури і туризму Хмельницької місько ради Артем Ромасюков. – Діятиме фудкорт, організують спортивні ігри та інші атракції». 

У суботу організатори запланували День класичної музики. «У рамках Днів Європи, в принципі, як і кожного року, буде Сlassic open air show, яке розпочнеться о 19 годині. У філармонії готують «Gala Strauss» – це окрема концертна програма на дві години з солістами та балетом. А до того ,з 16-ої години будуть грати класику на сцені наші мистецькі заклади», - додає Артем Євгенович.

Отож, Дні Європи в Хмельницькому цього року проходитимуть 17-18 травня у Молодіжному парку. Заходи в обидва дні розпочинатимуться о 16-ій годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую