ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов день джазу (ФОТО)

Культура 3116
Цього року Дні Європи будуть у дводенному форматі
Цього року Дні Європи будуть у дводенному форматі. Фото: автора

У рамках святкування Днів Європи.

Впродовж двох днів, 17-18 травня, у Хмельницькому тривають Дні Європи. Цього року основні події відбуваються у Молодіжному парку. У перший день святкувань на березі Південого Бугу виступали колективи, які грають музику у стилі «джаз».

Як розповів раніше сайту «Є» начальник управління культури і туризму Хмельницької місько ради Артем Ромасюков, до святкувань були залучені джазові колективи із мистецьких шкіл міста. У п’ятницю на сцені грав естрадний оркестр дитячої школи мистецтв «Big band», окремі номери підготували діти зі школи мистецтв «Райдуга». Також перед хмельничанами виступив джаз-колектив «Free Jam» і муніципальний духовий оркестр.

Паралельно з музичною сценою на території Молодіжного парку облаштували фудкорт. У ятках з їжею хмельничанам пропонували ароматний шашлик, ковбаски та овочі на грилі, фастфуд та смачні десерти. А от спиртних напоїв на прилавках не було.

Завтра святкування продовжиться.

Музична програма у п’ятницю в Молодіжному парку розпочалася о 16-ій годині й спочатку зібрала не надто багато хмельничан. Щоправда, ближче до вечора кількість містян, які вирішили долучитися до святкувань Днів Європи, помітно збільшилася. Більшість з них все ж обирали собі для відпочину територію фудкорту.

Хмельничани слухали джаз.

Вже завтра, 18 травня, у рамках Днів Європи організатори запланували День класичної музики. На сцені поряд з Південним Бугом пройде Сlassic open air show, яке розпочнеться о 19 годині. У філармонії до свята готують «Gala Strauss» – окрема концертна програма на дві години з солістами та балетом. А до того ,з 16-ої години будуть грати класику на сцені мистецькі заклади міста.

Дехто прийшов з покривалами.

Крім того, у суботу на Проскурівській заклади освіти розгорнуть євромістечко, яке розпочне діяти з 14.00 й триватиме до 17.00. Там хмельничани матимуть можливість отримати цікаву інформацію про країни ЄС.

До вечора людей у парку помітно побільшало.

Хмельничан пригощали стравами з мангалу.

Аромати розходились по всьому парку.

Переважна частина хмельничан розташувалися на території фудкорту.

Смакували під мелодії джазу.

Вже завтра організатори запланували День класичної музики.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую