ye-logo.v1.2

Як Лобода запрошувала на чужу квартиру

Культура 3000

Не секрет, що наші знаменитості люблять похизуватися своїми статками та знайомствами, демонструючи шикарні апартаменти, авто та вбрання. Проте, як виявилося, все це не що інше, як пускання пилу в очі, і нерідко того, чим чваняться наші зірки, самі вони навіть в очі не бачили.

Про  житло  на  Рубльовці  і  маєток  в  Маямі
Виявляється, мати квартиру в Москві для українських артистів — ознака розкоші та затребуваності. Адже їх так часто хочуть бачити в Білокамінній, що навіть житло доводиться там купувати, а не мотатися туди-сюди мало не щодня. А насправді більшість наших артистів і в Києві квартири собі купили не так давно.
Так, фото шикарної квартири Світлани Лободи, якими дивували нас глянцеві журнали, зроблені на апартаментах, які для цього зняла співачка. За тисячу доларів. «Я запрошувала журналістів у чужі квартири тільки тому, що не хотіла видавати свою власну», – згодом пояснювала Лобода. Хоча знайомі співачки стверджують, що робила вона це тому, що її реальне житло і за метражем, і за інтер'єром, не дотягувало до її «зоряного рівня». 
До речі, за одну-дві тисячі доларів у центрі Києва можна зняти дворівневу квартиру в чудовому стані на цілий місяць! Можна навіть легенько переобладнати житло під ту чи іншу зірку, розвішавши її фотографії, розклеївши плакати. Можна і влаштовувати зустрічі з шанувальниками.
Але якщо журналістам досить легко вирахувати, хто де і що знімає в Києві, то про московське житло можна і прибрехати. Кілька років тому Альона Вінницька повідомила, що купила в Москві 4-кімнатну квартиру площею 150 квадратних метри (до речі, подібні апартаменти в тому районі коштують від  2 мільйонів доларів). Пояснила це тим, що готелі їй набридли, а в Москві у неї дуже багато роботи. Згодом, правда, зізналася, що до квартири вона тільки придивляється.
Про московську квартиру Таїсії Повалій теж писали чимало. Але, як зізнався  її чоловік і продюсер Ігор Ліхута, квартиру в Москві вони знімають. А це, за даними тамтешніх агентств нерухомості, коштує від 3 до 5 тисяч доларів.
Проте квартирами на Рубльовці наші зірки не обмежилися. Рік тому екс-«ВІА Гра» Ганна Сєдокова чванилася маєтком в Маямі, який їй за 4 мільйони доларів купив наречений. Насправді ж, хоч Аня і проводить якийсь час в Америці, але свого житла там поки ще не має, тому вони з Максом знімають квартиру. Точно так само немає в неї і житла в Москві, про яке співачка теж любить згадувати, чванячись, що живе «поруч з Рубльовкою».

Авто  напрокат
Далеко не всі серед українських зірок можуть дозволити собі авто, тому беруть машини напрокат – для виходів у світ. Це взагалі популярний хід серед маловідомих молодих артистів, які люблять похвалитися. Так, співак Василь Бондарчук на білому лімузині, взятому напрокат, забирав з пологового будинку новонароджену доньку. До речі, щоб приїхати на якийсь захід на лімузині, доведеться викласти до тисячі гривень за годину, приблизно стільки ж коштує «Хаммер», взятий напрокат.
Репер Ларсон якось привселюдно заявив, що «Hummer H2 Hannibal» він купив у свого західного колеги 50 centa. За його словами, за машину хотіли 300 тисяч доларів, а він сторгувався за 250 тисяч. Згодом з'ясувалося, що авто він купував не особисто в артиста, а на аукціоні, куди західний репер давним-давно виставив набридлу іграшку. До того ж, документів, що підтверджують, що джип належав 50 сеnt, ніхто в очі не бачив.
Зірки вищого рівня теж не уникають зайвий раз почванитися чужим майном. Для прикладу, Наталя Корольова якось приїжджала на чорному лімузині на ювілей школи, де навчалася.

Навіть  охорона  чужа
Зазвичай, за більшістю наших знаменитостей, як, наприклад, за Ані Лорак, Анною Сєдоковою, Віталієм Козловським… по п’ятах ходить не охорона, а водії. Так дешевше. Інші ж заради пафосу оточують себе надто вже щільним кільцем охорони. Так, покрасуватися на тусовці під наглядом одного сек'юріті коштує в середньому
20 доларів на годину. Наприклад, Міка Ньютон на фінал відбору на «Євробачення» прийшла з двома охоронцями, мовляв, перестраховувалася після кількох «дзвінків з погрозами».

Наші  в  Голівуді
Років зо два тому співак Віктор Павлік обдзвонював провідні газети і розсилав електронні листи, в яких повідомляв, що його кличуть до Голівуда. Мовляв, на роль українського мафіозі його вибрали за «гострий розум, яскраву зовнішність і чіткість ліній обличчя». Ще й гонорар запропонували в півтора мільйона доларів. Проте, на цьому все й закінчилося. «Якраз криза почалася, от і застопорили проект», – пояснив співак. Хоча за словами спеціалістів з піару, цю чутку співак запустив сам. Правда, не дуже вміло, тому що мало хто тоді клюнув на це.
А ось Вєрка Сердючка від участі в голівудському проекті нібито відмовилася сама. «У фільмі, який збирався знімати наш колишній співвітчизник, повинна була зіграти Кармен Електра, – розповідав директор Андрія Данилка Ігор Клінков. – І там була сцена в ресторані, де на сцені виступала б Сердючка. Але переговори ні до чого не привели, ми з американською стороною не домовилися».

І  сукні  теж  в  оренду
Розкішні наряди, в яких красуються на світських раутах наші зірки, – нерідко не зовсім з їхньої шафи. Як повідомив дизайнер Сергій Єрмаков, узяти сукню напрокат, коштує близько тисячі доларів за вечір. «Правда, бувають прикрі випадки, – каже Єрмаков, – наприклад, Катя Осадча повернула мені зіпсовану сукню, зламала корсет. Були й казуси: наприклад, у моїй сукні «Русалка» Маша Єфросиніна оголошувала результати конкурсу «Євробачення», а пізніше в ньому з'явилася й Ольга Сумська ...».
Прикраси, якими нахваляються наші зірки, виявляється, теж взяті напрокат. Зазвичай за «поносити» беруть 15-30 відсотків від ціни прикраси. Але в цьому випадку до зірки можуть і охорону приставити. Якось відразу три охоронці невідступно ходили за Ольгою Сумською, коли вона, будучи  ведучою церемонії «Людина року», носила на собі коштовності на суму в 5 мільйонів доларів.
Як  міцний  горішок  «обманув»  «НікітУ»
Схильність до перебільшення для наших артистів – справа звична. Ну, люблять знаменитості похизуватися й своїми знайомствами із західними зірками! Так, співачка Руслана тривалий час повторювала комплімент від маловідомої у нас канадської рок-співачки Авріл Лавін, яка на церемонії «World Music Awards 2004» назвала її «cool girl» (тобто «крута дівчина»). На додачу Руслана показувала спільну з Лавін фотографію і казала, що в планах – записати з нею дует. Але до співпраці справа так і не дійшла. Напевно, після слів «cool girl» Лавін одразу ж забула про існування Руслани.
Олександр Пономарьов нещодавно заявив, що збирається записати пісню з самою Дженніфер Лопес. Мовляв, переговори пройшли успішно, справа лише за підписанням паперів. Проте, на цьому все й скінчилося. «Олександр давно мріяв заспівати з Дженніфер, – сказали нам у прес-службі артиста. – Але поки що все на стадії переговорів з менеджментом Лопес. Їй висилали запис Пономарьова, вона ніби як налаштована до співпраці...».
 …Заголовки «Віталій Козловський заспівав зі Стіві Уандером!» активно зарясніли після поїздки нашого співака до Америки. Насправді все було трохи не так. На одному із заходів хор вокалістів заспівав для сліпого музиканта пісню, а Віталік, стоячи поряд, підспівав. «Потім я пробрався до Стіві, сказав, що дуже радий його бачити, – розповідав Віталій. – Ми сфотографувалися». Але спростовувати інформацію про творчий тандем співак не став.
А ось дівчата із гурту «НікітА» направо і наліво розповідали, що до них на концерт приїде сам Брюс Вілліс. Причому, в цьому мало хто засумнівався, адже вони рекламують один і той же спиртний напій, правда, Брюс – в Америці, а Даша Астаф'єва і Юлія Кавтарадзе – у нас. Дівчата навіть розповідали, які подарунки йому вручать, а прихильники «міцного горішка» на форумах обговорювали майбутню зустріч з кумиром. Ось тільки Брюс до «НікітА» не приїхав! Він навіть до України навряд чи збирався.
Продюсер гурту Юрій Нікітін розповідав, що «горішку», начебто, передавали запрошення, але чи підтверджував він свій приїзд, Юрій не знає. Зате квитки на концерт дівчат розкупилися за кілька днів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую