ye-logo.v1.2

Як у Хмельницькому відзначатимуть День захисту дітей

Культура 3875
У Хмельницькому відбудеться дитяче свято
У Хмельницькому відбудеться дитяче свято. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Маленьким містянам підготували святкову програму.

Цієї суботи, 1 червня, Хмельницький разом зі всією Україною відзначатиме День захисту дітей. З нагоди свята на хмельницьких дітей очікує цікава програма з конкурсами, змаганнями та іграми.

У суботу маленькі хмельничани разом із батьками боротимуться за звання «Найкращої футбольної родини міста». Вперше в Хмельницькому відбудуться змагання з міні-футболу «Родинний футболфест». Сімейне спортивне свято розпочнеться парадом змагань. Початок о 10.00 на стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи №1.

«На полі у футбольних поєдинках зустрінуться 50 сімей, діти яких навчаються в 26 навчальних закладах міста. В складі команди мають право грати лише члени родини. Вік дітей від 7 до 11 років включно, незалежно від статі», - йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

За результатами змагань буде визначено найкращу футбольну родину міста. Кращі 10 команд будуть нагороджені призами.

Також 1-го та 2-го червня з 11.00 до 17.00 працюватиме «Жива бібліотека просто неба» у парку імені Івана Франка. 

«Акція покликана показати, що бібліотека може бути «живою» та сучасною і що це не лише стелажі з книгами в приміщеннях бібліотечних філій. Основна ідея «живої бібліотеки» і її ж принципова відмінність від класичної книгозбірні полягає в тому, що тут книжки як основний елемент бібліотеки, знаходяться у незвичному громадському місті. Роль читачів книг виконують живі люди, які читають вголос книги українською та англійською мовами», - розповідають у міській раді.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей для маленьких хмельничан проведуть фестиваль дитячої творчості «Чаро-дій». Цікаве театралізоване дійство розпочнеться 1 червня о 15.00 на майданчику біля кінотеатру імені Тараса Шевченка.

Основний акцент свята – театралізовані постановки із улюблених казок та дитячих вистав. Вихованці дошкільних закладів освіти та учні загальноосвітніх шкіл представлять міні-театр. Вихователі одного з дитячих садочків міста потішать гостей свята фешмобом казкових героїв.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую