ye-logo.v1.2

Сьогодні у Хмельницькому стартує сезон кіно просто неба

Культура 8129
Сподіваємося, що цього разу кіноперегляд просто неба в Хмельницькому все ж відбудеться
Сподіваємося, що цього разу кіноперегляд просто неба в Хмельницькому все ж відбудеться. Фото: publicspace.in.ua

Головне, щоб погода вчергове не внесла свої корективи.

Сьогодні, 12 червня, у Хмельницькому відкриють сезон вуличних кінопереглядів. Транслюватимуть українську комедію «11 дітей з Моршина». Фільм просто неба планували показати у Молодіжному парку ще минулої суботи, 8 червня. Однак, через дощову погоду організатори перенесли кінопоказ на інший день.

«Зустрічаємось у парку «Молодіжний» з 20:00. Перш, ніж сонце зайде за обрій, нас качне біт від «BOSTONMUSIC». Для дітлахів працюватимуть аніматори. Перегляд сімейної авантюрної комедії «11 Дітей з Моршина» розпочинаємо о 21:30», - зазначають організатори.

Вхід вільний. І по традиції: каремати, настрій та чай - з собою.

Як розповіла сайту «Є» раніше голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак, транслювати фільми за вдалої погоди планують раз на два тижні. Цього року в рамках проекту буде лише український кінематограф.

До речі, синоптики 12 червня на Хмельниччині прогнозують літню спеку. А от стосовно можливих опадів, думки метереологів розходяться. Увечері все ж попереджають про можливий дощ. 

Про фільм: усім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, багатого на рідкісний метал осмій. У прагненні заробити легкі гроші директор ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти цінним об'єктом. Однак на її шляху з'являються 11 дітей із Моршина. Об'єднавшись заради спільної мети, вони починають боротьбу з несправедливістю.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую