ye-logo.v1.2

Тонну води вилили на відвідувачів «My Fest» у Хмельницькому (ФОТО)

Культура 5066

Хмельницька молодь продовжує фестивалити у Молодіжному парку.

Вже другий день поспіль у Хмельницькому в парку «Молодіжний» триває фестиваль «My Fest». Вчора під час першого фестивального дня хмельничанам влаштували спортивні змагання, майстер-класи, танцювальні батли, мистецькі виставки. На двох сценах фестивалю перед глядачами виступили відомі музиканти, літератори та гумористи.

Сьогодні програма «My Fest» виявилась не менш насиченою. Понад десять локацій очікували на відвідувачів фесту. Мистецтво, спорт, розваги, розвиток, відпочинок – кожен міг знайти щось для себе.

Новинкою фестивалю стала локація інклюзії. Хмельничанам демонстрували, що інвалідність – це не вирок і навіть з обмеженими фізичними можливостями можна весни активний спосіб життя. Усіх охочих протягом дня навчали основ шрифту Брайля, жестової мови. Пізніше люди на візках влаштували змагання з петанку.

Яскраві персонажі фестивалю.

Однією з найбільш відвідуваніних стала сімейна локація, де діти разом із батьками весело проводили час. Батути, малювання, демонстрація робототехніки, мильні бульбашки та цікаві майстер-класи влаштували їм.

На малій сцені спочатку проходили музичні виступи гуртів. Хоч не багатолюдно, проте у затінку. Молодь зручно розташувавшись на землі перед сценою, насолоджувалася музичним звучанням. Пізніше тут виступили стед-ап коміки, хедлайнером вечора стала учасниця «Жіночого кварталу», переможниця шоу «Розсміши коміка» Лєра Манзюк. 

Перед малою сценою.

Хедлайнер вечора Лєра Манзюк.

Чи не найяскравішою подією другого дня «My Fest» у став флешмоб із фарбами холі. Тридцять кілограм кольорового порошку одночасно підкинули в повітря фестивальники, попередньо утворивши логотип молодіжного фесту.

«Цьогоріч ми хотіли відтворити логотип фестивалю. Звичайно, ми розуміли, що він ідеально не вийде. Але намагалися зробити хоча б його контури, - розповідає одна з організаторів фестивалю, голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак. – Утворили три ромби відповідних розмірів, заповнили їх людьми по контуру з фарбами холі, яких у нас було три кольори».

Яскравий флешмоб фестивалю.

Одразу після флешмобу розпочалися мокрі війни, де розфарбовані фестивальники мали змогу освіжитися та змити з себе кольорові фарби. З пожежного рукава рятувальники вилили на молодих містян тонну води.

 

Освіжаючі розваги.

У рамках молодіжного фестивалю цього року на автостоянці при в'їзді в Молодіжний парк проходили «Богатирські ігри» за участі Василя Вірастюка. Спортсмени, які взяли участь у змаганнях, приїхали до нас із різних куточків України.

Обіймів на фестивалі було чимало.

На локації «Full Fun» сьогодні влаштували конкурс ненажер, швидкі побачення, вільні обійми. А громадський активіст Степан Кушнір, організатор колишнього фестивалю «Green Fest», попередника «My Fest», розповів чому важливо спільно робити активності, які б змінювали наше місто.

Степан Кушнір провів міні-лекцію.

«Я наводив у приклад «Green Fest». Доводив, що ми разом можемо творити речі, які роблять наше життя комфортнішим, - зазначив активіст. – Кожен фестиваль має свою мету. «Green Fest» - це екологічна культура і Молодіжний парк. Він був прикладом того, шо це місце варте інвестицій з бюджету, що його варто облаштовувати, щоб подібні заходи були традицією. Але навіть без архітектури, це вже стало традицією, що доводить – робилося не дарма».

У другий день фестивалю музичним хедлайнером фесту став виконавець «Хас». Попереду, о 22-ій годині сьогодні відбудеться феєр-шоу, пінна вечірка. Також о 23-ій годині запланована нічна ватра, тож усіх охочих запрошують посидіти біля яскравого вогнища.

Уночі тут влаштують вогнище.

Хлопці та дівчата могли детальніше ознайомитися із військовою амуніцією.

Під час занять спортивним туризмом зламалась верба.

А фестивальний тролейбус став не лише фотозоною.

Яскраві фото після кольорового флешмобу.

Деякі фестивальники так і залишились відпочивати впродовж вечора розфарбованими.

Найбільше емоцій викликали мокрі війни.

Хмельничан поливали з пожежного рукава.

Рятувальники вилили тонну води.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую