ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 29 липня - 4 серпня

Культура 3684
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Літо триває й у Хмельницькому запланували багато цікавого протягом тижня. Для хмельничан і гостей міста підготували корисні та розважальні заходи на будь-який смак. Чимало подій відбудуться просто неба. Події організують як для дорослих, так і для малих.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка аборигенного мистецтва «Старі Майстри», діє постійна експозиція «Натхненні Бойчуком». Виставку фотографій "Дотик" Арсенія Глинського можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва. У краєзнавчому музеї демонструють колекцію жіночого одягу та аксесуарів 20 століття. В арт-центрі "Масло" відкрили виставку київського митця Юрій Сивирин "Великий Інший ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (30 липня)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Квест "Лабіринти спілкування"

Літо у екваторі і так мріється про яскраві враження та захоплюючі пригоди. Вас чекають цікаві завдання, захоплюючі пригоди, робота у команді, призи переможцям та усім учасникам, веселі емоції та неймовірні враження.

Коли: 16:00

Де Дендропарк

Вартість: 100 гривень

Вечірка Friends Party

Молодіжний центр запрошує на відкриту вечірку до Дня друзів.

Коли: 18:30

Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Літній читальний зал під відкритим небом

Щовівторка та четверга ви зможете ознайомитися з новинками літератури, свіжою пресою, взяти участь у акціях, майстер-класах, цікаво та змістовно провести свій вільний час, а також взяти необхідну літературу додому.

Коли: з 11.00 до 15.00

Де: сквер імені Тараса Григоровича Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дворові Олімпійські ігри

Ігри для дітей до 13 років. Кожен учасник зможе спробувати метнути спис, стрибнути в довжину, штовхнути ядро, метнути вортекс у ціль, та ще багато іншого та цікавого, за виконані нормативи кожен учасник отримає подарунок від міського Центру.

Коли: 12:00

Де: ДЮСШ №2, парк ім. І. Франка

Вартість: безкоштовно

Вуличне караоке-конкурс

Всіх, хто любить співати запрошують на вуличне караоке.

Коли: 17:00

Де: СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Середа (31 липня)

Зустрічі у форматі "Мамівки"

"Мамівки" - це пластовий соціальний проект, спрямований на створення та постійну діяльність групи підтримки материнства, ресурсно-орієнтовану діяльність у форматі живих групових зустрічей. Пластові мамівки у Молодіжному Центрі - це гніздечко для матусь та їхніх дітей для спільного проведення часу в затишку й безпеці. Проводять ігри та руханки, слухають та обговорюють казки, обмінюються досвідом та просто відпочивають у дружньому середовищі. Кожна матуся має свій безцінний багаж знань та досвіду, яким вона може поділитися з іншими

Коли: 17:30

Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Психологічна бізнес-гра для жінок "Ladys cash flow"

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті. Гра дає відповідь: як використовувати можливості в своєму житті на 100%; як покращити свої відносини з грошима; як заробляти гроші по-жіночому; які звички та установки зупиняють вас в вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання.

Коли: 19:00

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 450 грн, 650 грн (+консультація)
 

Четвер (1 серпня)

Фото: facebook.com

 

Виставка фотографій "The Best" Нати Звіададзе (Грузія)

Звіададзе Наталія (Ната) Марківна – член Національної спілки фотохудожників України і член художньої ради Асоціації фотографів Грузії, Excellence Photographer of The International Federation of Photographic Art (ЕFIAP). Улюблені жанри: стріт, натюрморт, «світловий пензель».

Коли: 15:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56.

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Інтуїтивний живопис"

Картина - це цінний та оригінальний подарунок, який завжди буде у вас на видному місці і приноситиме насолоду від споглядання. Зробіть собі або своїм близьким приємний подарунок. Кожен четвер о 18:00 запрошує Світлана Мельничук на майстер - клас з інтуїтивного живопису для дітей та дорослих.

Коли: 18:00

Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість.6 250 гривень

Арт-терапевтичний проект "Знайомство з собою

Інструменти арт терапії дозволяють максимально глибоко та мяко дослідити наш внітрішній світ і віднайти ваше власне джерело впевненості та любові до себе.Проект складається із трьох зустрічей, группа набирається на початку та є сталою до завершення.

Коли: 18:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 650,00 гривень

 

П'ятниця (2 серпня)

Фото: з архіву

Виставка картин Юрія Сивирина «Великий Інший»

«Великий Інший» зображає появу мутанта – продукту, який випльовує в реальний світ віртуальна реальність. «Бурхливе жерло інтернету щодень вирує людськими комплексами, пороками, страхами та ілюзіями. У ньому пригноблені внутрішні стани людини трансформуються у безтілесних інтернет-користувачів. Вони переповнюють собою віртуальність і випадають у наше реальне сьогодення.

Коли: з 12:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Субота (3 серпня)

Fitness City. Пілатес

Пілатес, як система являє собою поєднання йоги, балету та ізометричних вправ. Загалом пілатес сприяє зміцненню м'язів, фіксує нормальне положення тіла (постави, внутрішніх органів), укріплює м'язи спини, преса і тазу, покращує гнучкість тіла, знижує рівень стресу і поліпшує загальний стан здоров'я.

Коли: 8:00

Де: Стадіон Поділля

Вартість: безкоштовно

Неділя (4 серпня)

Фото: з архіву

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ваість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую