ye-logo.v1.2

Зафіксуй мить: у Хмельницькому стартує конкурс до Дня міста

Культура 2737
Конкурс триває до 15 вересня
Конкурс триває до 15 вересня. Фото: з архіву

Конкурс «Хмельницький крізь об’єктив» відбувається щорічно.

Уже з 1 серпня в обласному центрі стартує фотоконкурс «Хмельницький крізь об’єктив». Приурочили його Дню міста, який відзначають в останні вихідні вересня. Професіоналів і аматорів запрошують фотографувати місто та містян й найвдаліші світлини надсилати на конкурс. Організатори обіцяють цінні призи переможцям.

«Умови конкурсу демократичні й не потрібно витрачатись на вартісний друк. Потрібно лише обробити фотографії і надіслати нам. Фотографуйте місто, Україну, людей, тварин, природу і надсилайте фото для участі в конкурсі в трьох номінаціях», - розповідає організатор конкурсу Костянтин Жданов.

За його словами, на номінацію «Хмельницький репортер» можна відправляти світлини з різних подій міста, його дозвілля, «Ми єдина країна» - чекають на оригінальні знімки, що демонструють найкращі візуальні приклади незалежності, «Мій Хмельницький» - світлини вільної тематики. Загалом учасники можуть надсилати не більше 5 фото на кожну із номінацій.

«Номінація «Мій Хмельницький» - дитяча, для осіб віком до 17 років. Це можуть бути фото родини, друзів, тварин, але, бажано, щоб була прив’язка до Хмельницького, бо конкурс присвячений Дню міста. Окрім того, будуть номінації «Приз міського голови», де переможця обере міський голова Олександр Симчишин та «Приз глядацьких симпатій»», - додав Костянтин Жданов.

Надсилати світлини можна з 1 серпня по 15 вересня на електронну адресу [email protected], з поміткою на фотоконкурс. Подати можна не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по найдовшій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Журі визначить переможців фотоконкурсу в кожній номінації. Відібрані 50 кращих робіт експонуватимуть на виставці в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) 26 вересня, тоді й відбудеться нагородження. Триватиме виставка два тижні, за цей час відвідувачі закладу зможуть проголосувати за світлину, яка сподобалась. Таким чином оберуть переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую