ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 30 серпня - 1 вересня

Культура 3492
Сьогодні у Хмельницькому стартує фестиваль "Республіка"
Сьогодні у Хмельницькому стартує фестиваль "Республіка". Фото: ілюстратвне з архіву редакції

Програма заходів.

Цими вихідними у Хмельницькому відбудеться фестиваль "Республіка". Протягом трьох днів на території Молодіжного парку звучатиме музика та вируватиме фестивальне життя. Організатори запланували багато цікавинок, тож усіх запрошують, адже вхід цьогоріч вільний.

Напередодні початку навчального року маленьким хмельничанам теж підготували кілька яскравих подій. Малюкам покажуть лялькові вистави та влаштують свято до Дня першого дзвоника.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", проект-дослідження "Парадний портрет" та персональна виставка живопису "Ритми Міста". У музеї історії міста триває виставка живописних картин Леоніда Бессараби. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин під назвою "Стежками Хортиці". Персональна виставка Марини Ролі "Мій Хмельницький" діє в приміщенні музейної галереї "квАРТира".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (30 серпня)

RespublicaFEST

Вдруге «Respublica FEST» відбудеться у Хмельницькому в Молодіжному парку. Цього року фестиваль триватиме з 30 серпня по 1 вересня. Цього року на території фестивалю буде розташовано три сцени: головну, малу та електронну. Хедлайнерами стануть гурти «Без обмежень», «Жадан та собаки» і реп-виконавиця «Альона Альона». Музичні сцени працюватимуть до 23-ої години. А щоб наповнити «нічне дозвілля» фестивальників, організатори планують влаштувати або нічні покази кіно просто неба, або на одному з фудкортів звучатиме акустична програма. Для хмельничан з інвалідністю на «Республіці» створять безбар'єрне середовище. Програма фестивалю на три дні.

Коли: з 17:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Виставка Василя Савченка «Expectative»

Автор представить роботи із довготривалого монументального циклу «МП», а також станкові твори із серії «Mirrors (The Use)». У циклі «МП» художник візуалізує ідею людини, вивчення та осмислення її суті як самодостатньої і самоцінної величини. Савченко витворює монументальний графічний проект, – велета, якому буквально заглядає під шкіру. Проект з Василем Савченко продовжує та розширює практику співпраці галереї MASLO з молодими українськими художниками, чий потенціал та художня майстерність відповідає ідейним та естетичним стратегіям інституції.

Коли: 18:00
Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: безкоштовно

Субота (31 серпня)

Фото: facebook.com

Пікнік на галявині та громадські обговорення парку Подільський

Запрошують усіх охочих на спільний пікнік на галявині в парку Подільському! Команда Proprostir працює над ескізним проєктом для парку. Планують 31 серпня в суботу зустрітись із місцевими жителями та всіма зацікавленими сторонами, щоб обговорити майбутнє парку. Для тих, хто не знає - парк Подільський знаходиться в західній частині міста на перехресті вулиць Західна окружна і Львівське шосе.

Коли: 12:00
Де: парк Подільський
Вартість: безкоштовно

Fitness City. ZUMBA від шоу-балету «МаЛєНа»

ZUMBA - танцювальна фітнес-програма на основі популярних латиноамериканських та сучасних ритмів. Вона поєднує у собі елементи аеробіки, латини, хіп-хопу, джаз-фанку та ін.

Коли: 9:00
Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Як стати популярним Ютубером?"

У програмі: 1. Як стати відомим і знаменитим не встаючи з дивану. 2. Історія розвитку відеохостингу YouTube. 3. 5 кроків до створення професійного Youtube-каналу. 4. ТОП-7 прийомів: як зібрати підписників на свій канал. 5. Навіщо застосовується штучний інтелект на YouTube? 6. 10 ютуб каналів дітей, які дивляться мільйони. 7. Як стати мільйонером - практичний посібник для початківців.
Коли: 12:00
Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93
Вартість: безкоштовно

Неділя (1 вересня)

Дитяча вистава «Червона Шапочка, або Десять пиріжків для бабусі»

Вистава за мотивами казки про пригоди дівчинки на ім'я Червона Шапочка. Її мама готує пиріжки і посилає доньку через ліс віднести їх бабусі. Але на шляху дівчинка зустрічає Вовка.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Святкування до Дня знань "Знову в школу"

1 вересня ТРЦ “Оазис” запрошує на святкування під назвою “Знову в школу”.
Програма: 15:00 - 16:00 - Аніматори-смурфики: зустріч однокласників. 15:00 - 19:00 - Майстер-клас з виготовлення блокнотів. 15:00 - 19:00 - Майстер-клас з програмування роботів від навчального простору VECTOR. 15:00 - 20:00 - Робота дитячої кімнати з батутом. 15:00 - 20:00 - Аквагрим. 16:00 - 16:40- Лялькова вистава "Пан Коцький" від Хмельницького академічного театру ляльок «Дивень». 16:40 - 17:00 - Збори та старт першовересневого квесту. 17:00 - 18:00 - Ростові фігури Ведмедики Тедді. 18:00 - 19:00 - Фестиваль фарб холі.

Коли: з 15:00
Де: ТРЦ "Оазис", вул. Степана Бандери, 2а

Творча зустріч з Сергієм Жаданом

Літературні твори перекладені двадцятьма мовами, зробили автора одним з найвідоміших сучасних українських письменників. Сергій Жадан є також активним організатором літературного життя України, учасником мультимедійних мистецьких проектів і музичних проектів: "Жадан і Собаки", "Лінія Маннергейма" та інших. На зустрічі кожен охочий зможе поставити питання автору та обговорити творчі напрацювання Сергія Жадана. А ще підписати книги та зробити фото з улюбленим письменником.

Коли: 12:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую