ye-logo.v1.2

«Республіка» у Хмельницькому: враження фестивальників від першого дня

Культура 4638
Жителі наметового містечка кажуть, що атмосфера на фестивалі кайфова
Жителі наметового містечка кажуть, що атмосфера на фестивалі кайфова. Фото: автора

Жителі наметового містечка кажуть, що ніч була «весела».

Сьогодні, 31 серпня, продовжується фестиваль «Республіка», який цього року проходить у Хмельницькому вдруге. Це вже другий день фесту.

Вчора хмельничани та гості міста танцювали під електронну музику виконавців «MC Prosto Jeki», «Bostonmuzik», «DJ KRITZKI». На головній сцені перед хедлайнерами виступали гурти з Умані «Our Atlantic» і «The Unsleeping», а також столичні гості «Настя зникає».

Бурю емоції серед фестивальників викликав вихід на сцену Alyona Alyona. Її динамічний український хіп-хоп змусив танцювати усіх присутніх. Кожна після завершувалася оваціями натовпу. Останнім на головну сцену піднявся дует з Дніпра «Monotonne», який грає у жанрах глибокий хаус і електроніка. Після драйвового виступу Alyona Alyona їх дещо космічна музика допомогла відвідувачам фестивалю налаштуватися на нічне умиротворення, щоб підготуватися до другого дня фестивалю.

Гори сміття після першого дня фестивалю у Молодіжному парку не було.

Після закінчення усіх виступів, багато людей розійшлися по домівках, а гості міста, які розбили наметове містечко у Молодіжному парку і далі розважалися.

Ігор Кунец приїхав до Хмельницького з Черкас.

Ігор Кунец з Черкас, який вперше приїхав до Хмельницького на фестиваль «Республіка» каже, що враження від фесту двоякі. «На подібних заходах я не вперше і тому маю з чим порівняти. На мою думку, цьогорічний фестиваль «Республіка» слабенький. Однак я приїхав сюди не заради виступів гуртів. А заради атмосфери, заради емоцій. Поки все клас», - розповів сайту «Є» Ігор Кунец.

Інна Сьоміна з Козятина фестивалить впродовж усього літа.

«Це мій п’ятий фестиваль за це літо. Попереду ще два. Останній буде в Мінську. Наступна «Республіка» буде в Кам’янці-Подільському і я її дуже чекаю. У Хмельницькому теж класно, але цей фестиваль має свій величезний «мінус». Він полягає у тому, що він безкоштовний. Я готова заплатити будь-які гроші, але я хочу за це мати елементарні зручності – помитися, почистити зуби та щоб мої речі були у безпеці. Наметове містечко цьогоріч не огороджене і залишити свої речі без догляду не хочеться. Тому хтось з компанії змушений постійно чергувати біля намету. З нетерпінням чекаю виступи гуртів «Хамерман знищує віруси», «Курган&Агрегат» та «Space of Variations», - розповіла Інна Сьоміна з Козятина.

До Хмельницького фестивалити приїхали і з Житомира.

«Ми приїхали з Житомира. У Хмельницькому «Республіка» не така класна, як у Кам’янці-Подільському. Там зовсім інша енергетика. Взагалі, такий фестиваль потрібно робити не в центрі міста, а за його межами. Великий «мінус», що наметове містечко не охороняється. Було б добре, аби воно було огороджене. Ми б платити за це гроші та не сиділи біля намету охороняючи його, а йшли тусуватися», - розповіли гості фестивалю з Житомира.

У Молодіжному парку готуються до другого дня фестивалю.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, головним хедлайнером другого дня фестивалю «Республіка» стане гурт «Без обмежень». А на малій сцені виступить епатажний гурт «Хамерман знищує віруси».

Розклад фестивалю на суботу 31 серпня

Головна сцена

17:00 DIFF.SIDES
18:20 WAHOMO
19:30 VINOK
21:00 DETACH
22:00 Без обмежень

Сцена УКФ (Голос нової української хвилі)

17:00 FORGET ME NOTS
18:20 SEASON OF MELANCHOLY
19:30 BOJEVILLA
21:00 SMALL DEPO
22:00 Хамерман знищує віруси

Електронна сцена

19:00 COSMIC BACKGROUND RADIANION

Читайте також: Під час «Республіки» у Хмельницькому курсуватимуть додаткові тролейбуси

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую