ye-logo.v1.2

Світлини хмельницького фотографа - серед кращих у конкурсі «Вікі любить Землю»

Культура 5162
Фото водоспаду і лагуни між селами Лисець та Велика Побійна визнане кращим від Хмельниччини
Фото водоспаду і лагуни між селами Лисець та Велика Побійна визнане кращим від Хмельниччини. Фото: Сергія Зиська

Фотоконкурс пам’яток природи завершився.

Дві світлини хмельницького фотографа Сергія Зиська стали кращими у щорічному фотоконкурсі «Вікі любить Землю», присвяченому пам’яткам природи України. Цього року він проходив з 1 по 31 травня.

Як зазначають на сайті фотоконкурсу, учасники української частини «Вікі любить Землю» подали на конкурс майже 10 тисяч фотографій. Із них експертне журі обрало 27 найкращих - з кожного регіону України. У наступному етапі оберуть топ-10 кращих світлин.

Кращими світлинами авторства Сергія Зиська визнані дві – з Чернівеччини та Хмельниччини. Це фото водоспаду Бурбун і лагуни між селами Лисець та Велика Побійна, що на Дунаєвеччині. А також панорама Дністра і пагорбів над ним, зроблена у «Шишкових горбах» - геологічній пам’ятці природи у Кельменецькому районі, розміщеному на сході Буковини.

Відомо, що далі з 27-ми обраних світлин визначать 10-ку найкращих. Тож бажаємо Сергієві перемоги. 

Панорама Дністра і пагорбів над ним. Фото: Сергія Зиська.

Довідково: «Вікі любить Землю» - це частина міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth, який був започаткований в Україні у 2013 році; цього року у ньому беруть участь 36 країн. Усього за всю історію конкурсу учасники сфотографували понад три тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, загалом зібрано понад 60 тисяч фотографій.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую