ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 20-22 вересня

Культура 2870
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілбстративне changeua.com

Програма заходів.

Цими вихідними поки дорослі хмельничани відвідуватимуть корисні тренінги та майстер-класи, малята зможуть переглянути вистави у ляльковому театрі та побувати на презентації незвичайного арт-буку.

У вечір п'ятниці та суботи у місті відбудется кілька вечірок, куди запрошують усіх охочих. Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставковий проєкт "Новий пейзаж. Новий портрет" та виставка Неллі Павлової "Про що мовчить каміння". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій "DiaFragma" Діани Сулими. Персональна виставка Марини Ролі "Мій Хмельницький" діє в приміщенні музейної галереї "квАРТира". Виставку Василя Савченка «Expectative» демонструють в арт-центрі "Масло". Виставку "Women.Equality.Politics" можна переглянути в обласній універсальній науковій бібліотеці.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (20 вересня)

Фото: з архіву

Покладання квітів

Запрошують долучитися до покладання квітів з нагоди Дня партизанської слави на військовому кладовищі.

Коли: 10:00
Де: Військове кладовище
Вартість: безкоштовно

Вечірка-відкриття кав'ярні "Black Honey"

Будуть пригощати коктейлями і не тільки, також готувати каву для вас, а Ігор Буднецький (Igor Beeo Budnetskiy) задасть «віниловий» позитивний настрій на увесь вечір.

Коли: 19:00
Де: "Black Honey", вул.Кам'янецька, 54 («Мисливство-Рибальство»)
Вартість: вхід вільний

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції "Sсhola Militaria" (Кам'янець-Подільський)

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції "Sсhola Militaria" знову чекає гостей в Старому замку Кам’янця-Подільського. Щорічно десятки і навіть сотні реконструкторів з усіх куточків України та з інших країн світу з’їжджаються на фестиваль "Schola Militaria" ("Військова школа"), раніше відомий як "Terra Heroica", присвячений реконструкції військового мистецтва і побуту воїнів XVII століття.

Коли: 10:00
Де: Кам'янець-Подільський, Старий замок, вул.Замкова,1
Вартість: безкоштовно

Фестиваль повітряних куль (Кам'янець-Подільський)

Як цікаво парити в небі над старовинним містом, милуючись його фантастичною архітектурою! Така можливість представиться вам в Кам`янці-Подільському. З висоти пташиного польоту відкриваються приголомшливі види! Палаци і башти, стародавні костели і монастирі видно як на долоні. Але, звичайно ж, саме колосальне будова – легендарний Старий замок з його неприступними стінами і суворими бастіонами.

Коли: протягом дня
Де: м.Кам'янець-Подільський, центральний вхід в готель "7 Днів" (вул. Соборна, 4)

Субота (21 вересня)

Фото: dyven.org

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

День народження ТРЦ "Квартал"

Завітайте на грандіозну вечірку на даху. Розіграш подарунків, сімейне свято, модні шоу та ді-джей. Спеціальний гість — запальний гурт “Shumrise band”.

Коли: 17:00
Де: ТРЦ "Квартал" (дах), вул. Камянецька, 17
Вартість: безкоштовно

Арт-тренінг "Гроші та самоцінність: ключ до багатства"

Цей захід створений для людей, які бажають віднайти відповіді на важливі для себе питання, навчитись застосовувати отримані знання із задоволенням і натхненням. Людей, які хочуть розвиватися та покращувати якість свого життя.

Коли: 12:00
Де: вул. Гагаріна, 5
Вартість: 650 гривень

Майстер-клас "Розпис одягу"

Запрошують прикрасити ваш одяг, який точно стане улюбленим! Після розпису речі можна прати в пральній машині при температурі 30-40 градусів.

Коли: 14:00
Де: Творча майстерня, вул. Проскурівська, 15

Дитяча субота "Моя СУПЕР осінь"

Цієї суботи, учасники заходу ознайомляться з книжковими новинками осіннього сезону, дізнаються про п'ять найважливіших осінніх занять, а також отримають майстер-клас із виготовлення саморобок на природню тематику.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштвно

Практичний семінар «Введення до основ символдрами»

Запрошують психологів, лікарів, психотерапевтів, педагогів, соціальних працівників, студентів і тих, хто цікавиться психологією.

Коли: 20:00
Де: Вул. Герцена, 10.
Вартість: 1600 гривень

Неділя (22 вересня)

Презентація Артбуку "Просте не означає звичайне"

Перед вами Артбук у якому зібрані ідеї, кумедні історії, обмовки, які придумав і намалював Ілля Школяр. Батьки почали збирати його малюнки з 6-річного віку. Накопичувалися вони близько п'яти років, поки не перетворилися в склад Скетчбуків, різних записочок, колажів (які періодично публікувались в соцмережах). Аж поки не виникла ідея зібрати дещо з цього під однією обкладинкою. Це своєрідний щоденник його відкриттів, інтересів і захоплень в різний час. Ілля доклав до цього не тільки руку, а й своє почуття гумору, яке більше апелює до дорослої авдиторії.

Коли: 17:00
Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Їжачок-малючок»

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.
Вартість:, 28-30 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

У сквері ім. Т. Г. Шевченка щонеділі відбуваються ретро-вечірки «Для тих, кому за…». Це один з небагатьох заходів, спрямованих на проведення активного дозвілля людей літнього віку на свіжому повітрі. На пенсіонерів чекають музичні композиції й танці їхньої юності та молодості. Життя може бути цікавим та насиченим у будь-якому віці. Тож запрошують усіх охочих хмельничан на танцювальні вечори.

Коли: 17:00
Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую