ye-logo.v1.2

«Бабуся Maruv» на Лізі сміху: хмельничани змагалися за Кубок чемпіонів

Культура 6121
З наступної п
З наступної п'ятниці продовжаться змагання за Кубок 5 сезону

У латексі і на підборах «Отдыхаем вместе» смішили глядачів.

Вчора, 27 вересня, на каналі «1+1» вийшов новий випуск програми Ліга сміху. Вперше за історію проєкту учасники змагалися за Кубок Чемпіонів, проходила гра в Одесі. Як розповів новий ведучий шоу Євген Кошовий, принцип потрапляння в цю гру простий – команда має бути або чемпіоном Ліги сміху, або володарем Літнього кубку.

«П'ять суперкоманд і пять тренерів вперше змагаються за супертрофей Ліги сміху. Команда грає з тим тренером, з яким цей кубок здобула», - пояснив перед початком гри ведучий.

За перший Кубок чемпіонів Ліги сміху боролися Юрій Горбунов та «Загорецька Л. С.», Олена Кравець, Луганська збірна та «Отдыхаем вместе», Сергій Сивохо та «V.I.P Тернопіль», Оля Полякова та «Стоянівка», Ігор Ласточкін та «Прозрачный гонщик».

Хмельницькі гумористи виступали у парі з учасниками Луганської збірної, адже разом вони здобули другий Літній кубок, і тренеркою Оленою Кравець. Розпочався їхній виступ з пародії на Жіночий квартал, а родзинкою номеру став вихід під пісню Maruv бабусі у виконанні Олександра Степаненка. Цього разу «бабуся» була латексі й на підборах. 

Жарти про Одесу, про політику, президента, пародія на Наталію Могилевську, яка стала членом журі Ліги сміху, справили враження на глядачів. Однак, за рішенням суддів, виступ хмельничан не став найкращим. Перомогу гри і перший Кубок чемпіонів здобув «Прозрачный гонщик» та Ігор Ласточкін.

З наступного тижня рзпочнуться вже нові випуски Ліги сміху, де команди змагатимуться за перемогу п'ятого сезону Ліги сміху. Серед учасників сезону крім команди «Отдыхаем вместе» з Хмельницького також беруть участь кам’янчани «Наш формат».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую