ye-logo.v1.2

«Ліга сміху 2019»: команда з Хмельницького знову вражає експериментальним гумором

Культура 9708
Хмельничани провели свій виступ у залі
Хмельничани провели свій виступ у залі. Фото: скрін з відео

Мужчини з залу, «кучмята», сміх, крізь сльози – те, чим найбільше запам’ятався виступ хмельничан.

Вчора, 19 квітня, на каналі «1+1» вийшов черговий випуск гумористичного проекту «Ліга сміху». На сцені змагалося п’ять команд, серед яких і хлопці з Хмельницького «Отдыхаем вместе». Тема випуску – рідкісні професії. Хмельничанам довелося освоїти професійні навички парфюмера.

У цьому сезоні хмельницькі гумористи активно експериментують. Об’єднавшись і з командою «Театр абсурдного гумору «Воробушек», жартівники підготували нестандартний номер. Хмельничани виступали вчергове не у повному складі, а цього разу ще й жартуючи з залу. На сцені ж замість них дивував глядачів «Воробушек».

У тандемі із зірковим тренером Стасом Бокланом «парфюмери» спробували створити запах, який всіх розсмішить. Приготувати його вирішили з кращих гумористів нашої країни.

Судді не надто високо оцінили виступ хмельничан і вони відправилися на батл разом з трьома іншими командами учасників. Музичний батл з Мішель Андраде виявився вдалим для «Отдыхаем вместе» і вони пройшли далі. А покинула проект команда з Ізраїля «Я так і знала».

Нагадаємо, минулого тижня на сцені проекту виступив «Наш формат» з Кам’янця-Подільського. Кам'янчанам також довелось позмагатися за мімце у проекті у батлі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую