ye-logo.v1.2

Син Наталії Фаліон, солістки гурту «Лісапетний батальйон», заспівав на «Х-факторі»

Культура 23673
Син Наталія Фаліон теж вирішив податися на сцену
Син Наталія Фаліон теж вирішив податися на сцену. Фото: YouTube

На вокальний проєкт він прийшов у складі гурту «БУХАРЬ’est band».

Вчора, 28 вересня, вийшов третій випуск нового сезону «Х-фактор» на каналі СТБ . Зараз тривають кастинги, під час яких судді шоу відбирають найталановитіших учасників для наступного туру.

Серед тих, хто цього разу вийшов на сцену – гурт «БУХАРЬ’est band». Його вокаліст Сергій Фаліон розповів, що його мама – засновниця відомого гурту «Лісапетний батальйон» із села П’ятничани Чемеровецького району, який переміг на шоу «Україна має талант».

«Не хочу піаритися за рахунок моєї мами, звичайно ж, але моя мама Фаліон Наталія Іванівна, переможниця 5 сезону «Україна має талант», зі своїм «Лісапетним батальйоном», як на танку, увірвалася в шоу-бізнес і ось газує там досі. У тому числі завдяки моїм пісням, – сказав перед виступом Сергій. - Я їжджу з нею по концертах. Стою, продаю там диски, магніти і календарі. Мама моя стала популярною, не я. Я прийшов на Х-фактор, щоб не бути в тіні мами».

На сцені музиканти виконали запальну та трохи брутальну пісню «Панк або пропав». Їх виступ одразу запалив зал і глядачі активно танцювали впродовж всього номера. Однак членам журі не сподобалася їхня пісня.

«Хлопці, Кондратюк підняв руки, щоб вас зупинити, але я так розумію, що вас навіть поїзд не зупинить. Я чесно скажу, слабенько зайшло. Не можу сказати, що ви мене переконали, що ви такі брутальні і зараз «вжарите». Але думаю, що шанс вам дати можна і я вам скажу «так», - сказала після виступу гурту Оля Полякова.

Розкритикував номер «БУХАРЬ’est band» Ігор Кондратюк. «Я хотів їх зупинити, бо мені не до вподоби такий жанр. Але якби ви в цьому жанрі рвонули так, що все піднялося… Мені не подобається ваш виступ сьогодні, я скажу вам «ні», - підсумував суддя.

Ще одна суддя «Х-фактору» Ніно Катамадзе заявила, що панк – це складна музика, абсолютно непримітивна. Але музиканти мають зробити так, щоб сподобатися тим людям, яким не до вподоби такий напрямок. За сміливість від неї вони отримали «так».

Суворим членом журі цього разу був Андрій Данилко: «Для такого жанру має бути кураж, ви повинні бути навіжені. Це був набір музичних прийомів для цього жанру. Пісні не було зовсім. Всім здається, що жанр легкий, але він дуже складний і затратний емоційно. Тому я вам кажу «ні».

У результаті музиканти отримали два «так» і два «ні» і не пройшли до наступного туру. Нагадаємо, минулого тижня свої спроби на «Х-факторі» спробувала олімпійська чемпіонка з Хмельницького Ірина Мерлені.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую