ye-logo.v1.2

Любов, драйв, війна: гурт «Мотор’Ролла» презентував новий кліп

Культура 2789
Зйомки кліпу відбувалися на двох локаціях неподалік від Львова
Зйомки кліпу відбувалися на двох локаціях неподалік від Львова. Фото: скрін з відео

Музиканти представили відео на пісню «Серце».

Сьогодні, 29 жовтня, відбулася офіційна прем'єра відео на пісню «Серце» хмельницького рок-гурту «Мотор’Ролла». Як розповів фронтмен гурту Сергій Присяжний, задум кліпу належить режисеру Тарасу Химичу.

«Ми музиканти і не влазили в сценарій. На скільки я розумію, ідея кліпу полягає у намаганні показати стосунки між жінкою і чоловіком, використовуючи дві абсолютно різних ситуації. Спорт - у мирний час і сцена, наближена до військових дій. Цінність подібних робіт полягає в тому, що кожен може для себе у кліпі відкрити знайоме лише йому, або пережите ним», - говорить музикант.

Зйомки кліпу відбувалися на двох локаціях неподалік від Львова. «Це була територія асфальтового заводу – там ми знімали сцену війни. А наступного дня ми вирушили в бік Новояворівська, де натрапили на спортивний майданчик для мотокросівців. Там знімали хлопців-спортсменів, які ганяли по трасах. Другий день був насичений трюками та стрибками», - каже Сергій.

Головну героїню у презентованій роботі зіграла професійна актриса Анастасія Картава. Слова до пісні «Серце» були написані вінницьким бардом. «Десь півтора чи два роки тому я познайомився з вінницьким музикантом, татуювальником, автором пісень Олександром Клецем. Це бард-волонтер, який більшість часу проводить на Сході країни, в зоні бойових дій. Відповідно, матеріал в нього такого спрямування, - додає Сергій Присяжний. - Він дуже плодовитий автор, тому почав ділитися з нами своїми доробками. Безпосередньо його пісня «Серце» була в іншому варіанті і без приспіву. Коли ми взялися групою до її переробки, вийшла половина музики нашої, а текст і основна ідея Олександра».

Як зізнаються музиканти, вже незабаром відбудуться зйомки нового відео на наступну пісню. Однак назву майбутньої роботи «Мотор’Ролла» поки що не називає.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую