ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 16-22 грудня

Культура 2351
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Цього тижня хмельничан знову запрошують на Різдвяний ярмарок. У день святого Миколая на сцені ярмарку запланували свято. Запрошують приємно провести час і дорослих, і малих. Вже наступного дня у центрі міста запрацює гостина святого Миколая, де протягом трьох тижнів прийматиме дітлахів Миколай.

Кілька театральних вистав відбудеться найближчими днями у Хмельницькому. Не обійдеться без корисних майтер-класів і тренінгів. Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка-діалог "Жага до живопису. Жінки" та "З життя жінки. Чоловіки", виставка "Свято в класичному стилі". Виставка фотографій "Захисники" Костянтина Жданова була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижя у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

 Понеділок (16 грудня)

Великий новорічний концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру

Хмельничан і гостей міста запрошують на великий новорічний концерт. Солісти: Марина Українець, Дар'я Сохрякова, Дарія Коневега, Павло Дасюк. Художній керівник - Тарас Безнюк.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: безкоштовно

Вівторок (17 грудня)

Фото: molodyytheatre.com

Вистава "Дядя Ваня"

У виставі «Дядя Ваня» дія набирає обертів вже з перших хвилин. Вмить персонажі перетворяться на застиглі маски, за якими вони надійно приховають від глядача свої істинні обличчя. Інколи ці маски будуть страшними, іноді – огидними, іноді – жалюгідними та смішними. Від страшного до комічного – один крок. Гра в міражі. Але коли немає справжнього життя, то живуть міражами.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість квитків: 100-360 грн

Концерт Миколи Довгальова "Без музики так холодно словам"

Микола Довгальов - заслужений артист України, музичну освіту отримав в Тернопільському музичному училищі. Займався вокалом у підготовчій студії при Київській консерваторії. Працював викладачем дитячої музичної школи.В Хмельницькій обласній філармонії працює з 1986 року – спочатку артистом хору ансамблю пісні і танцю «Подолянка» (нині "Козаки Поділля"), а з 2001 року – солістом-вокалістом концертної групи «Альфреско», органного залу, камерного та симфонічного оркестрів.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Настолки, друзі та кіно

З організаторів: настільні ігри, кава, фільм та затишна атмосфера. З тебе: хороший настрій. Вітається, якщо візьмеш солодощі, фрукти чи друга.

Коли: 19:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Мінітренінг "новорічне перезавантаження"

Є такий чудовий вираз: Жінкам потрібні жінки, матерям - матері! А ще усім нам потрібно зібратися і нарешті зробити те, на що завжди не вистачає часу.

Коли: 17:30
Де: Хмельницький Благодійний Фонд "Хесед Бешт", вул. Шевченка 40/2

Лекція Миколи Палиги "Пін-код від скриньки з сюжетами"

«Бабай», «Антисоціальна мережа», «Вбивство на вулиці» та, зрештою і «Львів. Доза. Порно» — міжавторські збірки у котрих, цілком імовірно, знайшлося б місце для вашого оповідання. Тому наступного разу, як побачите у соцмережах запрошення з текстом: «Увага, конкурс!» — не зволікайте, перемога в такому може стати вашим квитком у сучасну українську літературу. Про те, як і чому зараз так актуально писати коротку прозу розкаже Микола Палига — поет, письменник, організатор літературно-мистецького фестивалю «Поліття».

Коли: 19:00
Де: Книгарня "Є" Хмельницький, Проскурівська 2
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Мистецтво інвестування"

2020 рік уже зовсім скоро! Пора підбиття підсумків та планування наступного року. Щоб отримати у наступному році більше доходу і дізнатися як це зробити, запрошують вас на святковий майстер-клас «Мистецтво інвестування». Тема якого: «Новорічне ралі: як на цьому заробити?».
Івент пройде у святковій атмосфері: ігристе, подарунки та святкову вікторину – гарантують! Серед гостей майстер-класу розіграють сертифікат на державні облігації. Ваші перші інвестиції чекають на вас.

Коли: 19:00
Де: Ola Healthy Cafe, провулок Пекарський, 4
Вартість: безкоштовно

Середа (18 грудня)

Новорічний ранок у сімейному клубі "Puzzle"

На діток чекатимуть: 1. Казковий герой. 2. Новорічна фотозона. 3. Професійний фотограф. 4. Веселі ігри та розваги. 5. Смачні подарунки.

Коли: 11:00
Де: Сімейний клуб "Puzzle", вул. Козацька, 61А
Вартість: 200 гривень

Четвер (19 грудня)

Фото: з архіву

Свято та зустріч зі Святим Миколаєм

На майданчику перед кінотеатром ім. Т. Г. Шевченка відбудеться свято Миколая.

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (20 грудня)

Фото: з архіву

Новорічна гостина Святого Миколая

Вже збирається в дорогу Святий Миколай, який для кожного малюка готує подарунки. До свята Миколая у Хмельницькому відбудуться різноманітні заходи. У середмісті, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, поряд з головною ялинкою та будиночками з різноманітними сувенірами, прикрасами, смаколиками та напоями розташувалася гостина Святого Миколая. Резиденція Святого Миколая відчинить свої двері для маленьких хмельничан у п’ятницю, 20 грудня, о 17-ій годині. Працюватиме щоденно з 20 грудня 2019 року до 9 січня 2020 року з 17 до 19 години, крім 31 грудня, 6 і 7 січня.

Коли: 17:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Вечір улюблених настільних ігор

Справжній новорічний настрій та позитивні емоції подарує вечір з улюбленими настільними іграми. Приходь, та приводь з собою друзів. А, якщо маєш улюблену настільну гру - можеш захопити і її! Буде весело.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Клуб психологічного кіно "Секрет здійснення мрій"

Запрошують поговорити про секрет здійснення мрій і сформувати власну думку та позицію в цьому питанні: різниця між бажанням, мрією та ціллю; секрети власної самомотивації; як зрозуміти, де "ваша" власна ціль, а де навіяна іншими.

Коли: 19:00
Де: Медіа зал "Оскар", провулок Пекарський,
Вартість: 250 гривень

Субота (21 грудня)

Фото: vienneseball.com.ua

Дитячий благодійний різдвяний бал

Бал – це атмосфера вишуканостi, елегантностi, світського спiлкування, насолода музичними творами та бальними танцями. Це епоха естетiв та iнтелектуалiв, яка подарувала свiту, такi iмена як Франко, Грушевський, Труш.

Коли: 15:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Зимові гуляночки

Усіх запрошують на Зимові гуляночки весело провести час.

Коли: 17:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Лекція "Проблема відходів та стиль життя без відходів"

Розпочинаємо сезон Зелених Дискусій! Не дивіться, що грудень за вікном, а ліпше гляньте, як суттєво змінилася погода за останні 10 років і подумайте про клімат та стан екології. Запрошені еколог та дівчата, які практикують принципи життя без відходів.

Коли: 18:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.
Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Неділя (22 грудня)

Балет "Лускунчик"

Музика П.І. Чайковського. Український балетний театр "Прем'єра". Солісти Львівської Опери. Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Балетмейстер - Олег Петрик.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Дитяча вистава "Веселі перегони"

Ця історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе хитрішим за нього. Вони посперечалися, хто перший добіжить і тим переможе. Прудконогий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію. Але Їжак з Їжачихою перехитрували його й виграли.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую