ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 10-12 січня

Культура 3808
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Найближчі вихідні обіцяють бути яскравими. Завтра у центрі Хмельницького вулицею Проскурівською пройде Парад вертепів. Продовжиться дійство на сцені Різдвяного ярмарку, де хмельничанам підготували кілька сюрпризів. 

Традиційно для дітлахів у театрі ляльок підготували кілька вистав. Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка "Подільська палітра", виставка "Свято в класичному стилі", виставка різьблених ікон . Виставка фотографій "Захисники" Костянтина Жданова була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC". У холі Хмельницької бібліотеки для юнацтва відкрили експозицію ялинкових прикрас з приватної колекції.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (10 січня)

Майстер-клас "Колаж Мрій на 2020 рік"

Все в наших руках! Щастя, радість та натхнення в новому 2020 році також! Створіть магію успіху та задоволення новим роком власними руками! Вікторія Муха поділиться з вами унікальним рецептом створення "Колажу мрій", який перевірений власним досвідом та досвідом багатьох її клієнтів. Ваші мрії мають збуватися! Кількість учасників до 6.В результаті ви будете мати готовий ваш особистий колаж мрій та дізнаєтесь декілька секретів, як зробити щоб мрії ваші здійснилися.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 250 гривень

Субота (11 січня)

 

Фото: з архіву

Парад Вертепів

Минулого року у загальноміському колядуванні взяли участь близько 30 творчих та освітніх колективів міста. Загалом до театрального дійства долучилися кілька сотень хмельничан. Цьогоріч до вертепної ходи запрошують долучитися усіх охочих містян. Одягнувши костюми народних різдвяних персонажей, хмельничанам пропонують пройти центральною вулицею міста під мелодії колядок і щедрівок.

Коли: 14:00
Де: старт біля ТЦ «Дитячий світ»

Різдвяний етнофестиваль "Дар"

Усіх охочих хмельничан запрошують на традиційний різдвяний етнофестиваль за участю кращих фольклорних гуртів та виконавців Хмельниччини. Своє чудодійне мистецтво глядачам даруватимуть зразковий дитячий фольклорний гурт «Ладосвіти» Хмельницької дитячої музичної школи №2, молодіжний фольклорний гурт «Ладовиці» ГО «Відродження традицій Поділля», виконавці традиційного співу з Хмельницької області.

Коли: 16:00
Де: ХОХМ Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

Концерт "Lords Of The Sound. Grand Christmas"

Різдвяно-новорічний концерт GRAND CHRISTMAS від оркестру Lords of the Sound! Новорічний настрій, дух Різдва, атмосфера любові та тепло сімейного кола огорнуть вас під найсвятковіші пісні та композиції у виконанні оркестру Lords of the Sound та запрошених гостей. Усі так обожнюють цей піднесений настрій, коли всім тілом усвідомлюєш красу миті, коли любов наповнює нас з середини та випромінюється всьому світові. І відтворити такий настрій під силу музиці.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість: 170-490 грн

Дитяча вистава "Дюймовочка"

Це казка про крихітну дівчинку, яка з'явилася з квітки, - Дюймовочку. Спочатку її вкрала мерзенна жаба, аби зробити нареченою свого сина. Потім на ній захотів одружитися жук, а польова миша вже навіть посватала за крота. Однак Дюймовочку рятує ластівка. на своїх крилах вона приносить дівчинку в країну чарівних ельфів. А там Дюймовочка знаходить щастя з принцом ельфів.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитка на виставу: 1-4 ряд - 32 грн., 5-12 ряд - 30 грн

Клуб іноземного кіно

Запрошують вас на перегляд американської кінострічки з українськими субтитрами, обговорення та дискусія з Jody Christian Serrano. Хочеш вдосконалити свій англійський? Поспілкуватися с волонтером Корпусу Миру та носієм англійської мови? Тоді, запрошуй друзів та приходь до нас.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів"вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень
 

Неділя (12 січня)

 

Фото: ілюстративне з архіву

Фестиваль різдвяних колядок "Нова радість стала"

Запрошують Вас відвідати фестиваль різдвяних колядок, відновити справжні українські традиції та цінності. В рамках фестивальної програми прозвучать, як старовинні колядки та щедрівки так і сучасні твори, присвячені Різдву та Коляді у виконанні народних та аматорських колективів.

Коли: 12:00
Де:Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Мій дружок»

Театр ляльок підготував нову виставу. Казка, яка розповість малятам про найцінніше в житті - про дружбу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривні

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую