ye-logo.v1.2

Хмельницькі музеї запрошують зробити селфі з експонатами

Культура 1724
Хмельничанам пропонують взяти участь у міжнародному флешмобі
Хмельничанам пропонують взяти участь у міжнародному флешмобі. Фото: ілюстративне shutterstock.com

Хмельничани можуть долучитися до міжнародного флешмобу.

Шостий рік поспіль поціновувачі українського мистецтва долучаться до міжнародної акції - #MuseumSelfieDay.
Флешмоб музейних селфі проводять в закладах мистецтва різних країн світу. Щоб взяти участь в акції, потрібно відвідати один з музеїв міста і зробити селфі на тлі якого-небудь експоната. Потім знімок потрібно викласти в мережу, додавши хештег #MuseumSelfie і тег музею, в якому було зроблено фото.

Хмельницькі музеї теж цього року долучилися до проведення флешмобу. Селфі в музеї можна зробити 15 січня в обласному художньому музеї, музеї історії міста Хмельницького та 16 січня у музеї-студії фотомистецтва.

«Завдяки флешмобу кожен охочий може зафіксувати себе поряд зі справжніми шедеврами арту та водночас представити спільний фотодоробок у просторі соціальних мереж. Запрошуємо вже втретє долучитись до акції у нашому музеї. Для участі потрібно протягом 15 січня зробити креативне селфі з вподобаним експонатом та розмістити його на осторінці у Facebook чи Instagram з хештегами #MuseumSelfieDay та #ХОХМ», - повідомляють в обласному музеї.

Автор музейного селфі, чия світлина набере найбільшу кількість вподобань, отримає річний абонемент на відвідини музею.

У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва флешмоб відбудеться у четвер 16 січня. Хмельничан запрошують прийти до улюбленого музею, зробити селфі на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook із хештегом #MuseumSelfie та тегом Хмельницького музею-студії фотомистецтва @photomuzeum.

У День музейного селфі вхід для учасників флешмобу буде вільний.

До Міжнародного флешмобу музейних селфі долучаться також музеї області. Серед них Кам'янець-Подільський державний історичний музей-заповідник. Заклад пропонує охочим розмістити прикольні фотографії зроблені в експозиціях та біля будівель музею у 2019-2020 роках та позначити хештегом: #MuseumSelfie #MuseumSelfieKP2020. Фотографії, що наберуть найбільше лайків, стануть переможцями і отримають подарунок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую