ye-logo.v1.2

У Хмельницькому буде регіональна Ліга сміху

Культура 2396
У Хмельницькому буде регіональна Ліга сміху
У Хмельницькому буде регіональна Ліга сміху. Фото: dsvload.net

Ліга сміху Поділля відбуватиметься у двох містах.

Наприкінці березня у Хмельницькому вперше стартує сезон регіональної Ліги сміху Поділля. Розпочнеться вона з фестивалю. Про це розповів учасник команди «Отдыхаем вместе» Олександр Степаненко. За його словами, у регіональному чемпіонаті змагатимуться молодіжні колективи, які не пройшли до телевізійного проєкту.

«Два роки підряд була Ліга сміху у Вінниці. Цього року в нас буде спільний сезон. Ігри проходитимуть по черзі у Хмельницькому та Вінниці, - говорить Олександр. - Загалом, регіональний чемпіонат гумору схожий на телевізійний. Щоправда, він трохи коротший. Телевізійна «Ліга сміху» розпочинається з 1/64 частини. Наш сезон починається з фестивалю, далі перший етап гри – 1/16 частина».

Фестиваль Ліги сміху Поділля відбудеться 31 березня у Хмельницькому. Гра пройде у приміщенні театру імені Михайла Старицького.

Далі сезон проходитиме за схемою: 1/16 чемпіонату у Вінниці 30 квітня; 1/8 чемпіонату в Хмельницькому 22 вересня; чвертьфінал у Вінниці 16 листопада; півфінал у Хмельницькому 8 грудня; фінал Ліги сміху буде у Вінниці, а Зимовий кубок відбудеться 19 січня наступного року в Хмельницькому.

Тренерами сезону стануть уже «досвідчені» гумористи, учасники телевізійної Ліги сміху: Святослав Антіпов (команда «Загорецька Тамара Степанівна»), Володимир Черняк («Наш формат»), Влад Куран («Ветерани космічних війн»), Анастасія Ткаченко («Моя провінція»), Віктор Гевко («V.I.P. Тернопіль»), Олег Свищ («театр абсурду Воробушек»).

Ведучими регіональної Ліги сміху будуть Олександр Степаненко і Дмитро Зелінський з хмельницької команди гумористів «Отдыхаем вместе».

Нагадаємо, минулого року кам'янчани «Наш формат» стали віцечемпіонами ювілейного сезону.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую