ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 24-26 січня

Культура 1966
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне istockpro.com

Програма заходів.

Аби ви могли провести своє дозвілля активно та різноманітно, ми зібрали для вас найцікавіші події міста. На хмельничан очікують цікавинки та розваги на будь-який смак - від презентацій книг і майстер-класів, до запальних концертів.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка "Подільська палітра", виставка "Свято в класичному стилі". Виставку фотографій "Різдвяного Хмельницького" відкрили у музеї-студії фотомистецтва. Відкриття виставки "Всі відтінки... Чорний" пройшло у четвер у музейній галереї квARTира. Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (24 січня)

 

Фото: youtube.com

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Вистава для дорослих (16+). У головній ролі Олексій Гнатковський.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 150-300 грн

Презентація книги Вікторії Гранецької «Reality Show/Magic Show»

«Reality Show/Magic Show» — «дзеркальна» збірка оповідань, з одного боку — справжні історії на основі химерних реальних подій («Reality Show), з іншого — вигадані фантастичні сюжети («Magic Show»). Поєднує їх тринадцяте оповідання, в котрому сходяться всі персонажі та завершуються їхні історії. Книга, яку авторка не радить читати під час мандрівок залізницею.

Коли: 19:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно
 

Субота (25 січня)

Фото: kidmade.com.ua

Майстер-клас з японського мистецтва кінусайги

Кінусайга - японське мистецтво мозаїки з клаптиків тканини.

Коли: 15%00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 150 гривень

Триб'ют-концерт "Сектор Газа"

Триб'ют-концерт "Сектор Газа" - проект, який дає можливість прихильникам гурту "Сектор Газа" почути улюблені хіти в Живому виконанні.
Легендарні хіти "Туман", "Лирика", "30 лет", "Колхозный панк, "Бомж" та інші прозвучать у виконанні дніпровського колективу "Педаль Достоевского".

Коли: 20:00
Де: "HOT CLUB", вул. Подільська, 93
Вартість: 100-150 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава "Носоріг та Жирафа"

Історія дружби високої стрункої Жирафи та куцоногого Носорога. Їх пересварила заздрісна й лукава Мавпочка, але допоміг чародій Марабу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Запрошують вас на унікальний практикум зі створення авторських тренінгів. Це чотири години чистої практики та унікальних знань для Ваших майбутніх успішних проєктів.

Коли: 10:00
Де: Вул. Гагаріна, 5

Неділя (26 січня)

Музична комедія "Сватання на Гончарівці"

Українське весілля, нагадують, починається зі сватання, на якому дівчина або подає рушники (на знак згоди), або, навпаки, підносить нареченому гарбуза. «Сватання на Гончарівці» за однойменною комедією українського класика Г.Квітки-Основ’яненка є своєрідною антологією національної музики. Комедія, помножена на українську музику і пісню, фантазії на тему народних вечорниць — такі жанрові особливості постановки.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

Майстер-клас "Копілка"

Дітей та дорослих запрошують на майстер-клас вихідного дня.

Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 грн

Майстер-клас "Орхідея з фоамірану"

Запрошують на майстер-клас з фомфлористики для квіткових фей.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7.
Вартість: 250 гривень

Вистава для дітей "Дванадцять місяців"

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцять братів - чаклунів, які вміють управляти силами природи... Бідна падчерка, що в заметіль шукає проліски, і маленька примхлива королева, яка намагається підпорядкувати своїм примхам навіть матінку-природу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Тренінг Ігоря Адашевського "Секрети подвоєння продажів"

На тренінгу Ви дізнаєтесь: Як подвоїти ефективність будь-якої реклами; Отримати потужний потік нових клієнтів з Інтернет; Секрети текстів і заголовків, які продають; Правильні акції, які приносять прибуток; Фішки і секрети; Інтернет-просування; Теми для розсилок по клієнтській базі; Мотивація в бізнесі (як поставити нові цілі, щоб захотілося діяти на 100%); Тільки новий контент; Особисті розбори бізнесу учасників!

Коли: 11:00
Де: "Либідь-Плаза", Конференц-зал «Tetris», вул. Кам'янецька, 21
Вартість квитків: 390-790 гривень

Дитяча вистава "Кицин дім"

«Тілі-ділі, тілі-бім! Загорівся кицин дім!». Маленьким хмельничанам покажуть історію про те, що у складних ситуаціях потрібно допомагати одне одному, не зважаючи на колишні образи.
Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую