ye-logo.v1.2

Марина Круть презентувала пісню, з якою виступить у нацвідборі Євробачення

Культура 3738
Марина Круть презентувала пісню для конкурсу
Марина Круть презентувала пісню для конкурсу. Фото: із фейсбуку "KRUTЬ"

Робота має назву – «99».

Сьогодні, 5 лютого, хмельничанка Марина Круть (KRUTЬ) презентувала пісню, з якою виступатиме у півфіналі національного відбору Євробачення-2020. Композиція має назву — 99 (ninety nіnе). Як пише KRUTЬ на сторінці у фейсбуці, пісня про те, що людини може один раз упасти, але завжди знайдеться 99 причин піднятись.

«Мій наставник і учитель, Міша Клименко (Adam) має легку руку, і гарну карму на Євробачення. Як вам уже відомо, Міша був саунд продюсером мого альбому «ALBINO» і наша колаба привела нас у півфінал Євро. Цікаво, що пісня була написана під час осіннього туру, замість відпочинку ми їхали на студію у перерві між концертами, тому часом я була видушена як лимон, і якби не допомога мого Антона Бабича, який жив собі спокійно і сам не підозрював, що може писати тексти для пісень. А Міша витягував із мене усе, що я могла. Під гаслом #неперевикупай і в оточенні моїх дорогих людей, не я, а МИ написали цей трек, який скоро вам презентуємо», - коментує Марина історію створення треку.

Слова та музика пісні належать Михайлу Клименку, Антону Бабич, Марині Круть, саунд продюсер — Михайло Клименко, відео — Марія Озірна.

Нагадаємо, перший півфінал, у якому KRUTЬ виступатиме під номером 4, відбудеться уже найближчої суботи, 8 лютого. Транслюватимуть його одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ, початок о 19.00. Разом із хмельничанкою виступатимуть у півфіналі [О], Jerry Heil, Katya Chilly, Go-A, CLOUDLESS, GIO та Assol.

Як пише «24 канал» Національний відбір на Євробачення-2020 пройде у три етапи. Перший півфінал розпочнеться 8 лютого, другий півфінал 15 лютого. За підсумками двох півфіналів оберуть 6 учасників, які будуть змагатися за перемогу 22 лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую