ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 24 лютого - 1 березня

Культура 5732
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: pixabay.com

Програма заходів.

Останній тиждень зими у Хмельницькому буде багатий на концерти та театральні вистави. У понеділок перед містянами виступить найшвидший піаніст, кілька музичних вечорів заплановано найближчими днями у рамках фестивалю "Хмельницький КамерФест", на вихідні до міста приїде із виступом співачка Ірина Федишин.

У суботу в обласному центрі відбудеться свято зустрічі весни. Святкові гуляння влаштують у парку імені Михайла Чекмана. Дітлахів запрошують до лялькового театру на нові вистави. У книгарні "Є" маленьким хмельничанам теж влаштують чергову дитячу зустріч. 

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе», виставка творів хмельницького художника Віктора Севця «На хвилі пам’яті» . Виставку "Всі відтінки... Чорний" відкрили у музейній галереї квARTира. У музеї-студії фотомистецтва у четвер презентували виставку світлин "Мій Майдан" - автор Юрій Гармаш. Виставка цифрового живопису Анастасії Кохан діє у музеї історії міста Хмельницького.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА

Понеділок (24 лютого)

Фото: з архіву редакції

Концерт Любомира Мельника

Найшвидший у світі піаніст та композитор українського походження – Любомир Мельник повертається до Хмельницького із презентацією нового альбому "Fallen Trees".

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 240-480 грн

Вівторок (25 лютого)

Публіцистична вистава за новою книгою Ади Роговцевої «Прості речі»

Ада Роговцева - жива легенда українського театру та кіно, гранично щира жінка, якій випав непересічний життєвий шлях. На вас чекають відверті діалоги великої акторки зі світом про її власне життя, особистий біль, близьких людей, покликання, професію і країну. У розмовах згадуються знакові події та відомі особистості нашої культури, які для Ади Миколаївни були і залишаються друзями чи колегами.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 100-290 грн

Концерт "Музика душі"

В рамках ХІ міжнародного фестивалю камерної музики.
Київський струнний квартет у складі: Олесі Завади (скрипка), Павла Хмари (скрипка), Ірини Онещак (альт), Катерини Полянської (віолончель).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Середа (26 лютого)

Фото: akademteatr.com.ua

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Концерт "Музика Австрії та Франції"

Грати разом Анфіса і Тетяна почали під час навчання у Львівській середній спеціалізованій музичній школі імені Соломії Крушельницької. Зараз музиканти разом вдосконалюють свою майстерність камерного музикування в професорів Андреаса Войке та Чіа Чоу в Університеті мистецтв міста Ґрац (Австрія). У 2018 році дует здобув третю премію на міжнародному конкурсі Citta di Padova в Італії.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Четвер (27 лютого)

Фото: pixabay.com

Конкурс креативного письма «Write on!»

Основною метою конкурсу є заохочення вашого творчого та критичного мислення, уміння неординарно й з креативом висловлювати власну думку англійською мовою… Конкурс проводитиметься на обласному, національному та навіть міжнародному (!) рівнях.

Коли: 17:00
Де: ХОУНБ, Window on America, вул. Героїв Майдану, 28
Вартість: 5 гривень

Концерт "Піднебесна зустріч"

В рамках ХІ міжнародного фестивалю камерної музики. У програмі твори В.А. Моцарта, П.І. Чайковського, Сюй Чанцзюня.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

П'ятниця (28 лютого)

Концерт Сергія Ковальова (фортепіано)

Яскравий та насичений плейлист від Сергія Ковальова соліста Львівського органного залу змусять вас раз і назавжди полюбити класичну музику. Молодий піаніст подарує вам незабутній концерт із добірних фортепіанних творів.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас з флористики та малювання мандал

Майстер-клас з флористики від неймовірно творчої флористки Тетяни Гриндий! (основи створення вдалих композицій, сучасна упаковка квітів, секрети, які відомі лише професіоналам). Майстер-клас від майстрині, художниці, яка відкриє Вам сутність та красу мандали Тетяна Ференчук! (беріть із собою олівці, фарби, фломастери та усе, чим тільки можна малювати! - барв багато не буває!).

Коли: 18:00
Де: Хмельницький Благодійний Фонд "хесед Бешт", вул. Шевченка, 40/2

Субота (29 лютого)

Фото: з архіву

Свято зустрічі весни

Розпочнуться святкові заходи концертною програмою «Весна ще так ніколи не співала» за участю колективів закладів освіти. У програмі заходу також: театралізоване дійство «Весну закликаємо», концерт муніципального естрадно-духового оркестру і заслужених артистів України Вадима та Євгена Гжегожевських, музичний батл, інтерактивні розваги, катання на конях. Цього дня у парку для хмельничан та гостей міста буде влаштовано смачний фудкорт, розгорнуто ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд, облаштовано цікаві фотозони.

Коли: 13:00
Де: Парк культури та відпочинку імені М. Чекмана

Концерт "VirDUOso"

Ансамбль «VirDuoso» - це блискуче поєднання двох віртуозів на своїx музичних інструментах. Особливість дуету полягає в поєднанні творів епохи Барокко з виконавським стилем сьогодення та сучасним розуміння музики, що є доступним широкому колу слухачів. Концерт-перфоманс наповнений енергією звучання, динамікою виконавства та різнохарактерностю музичних фарб.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Вражена Тетяна»

За мотивами п’єси сучасного грузинського драматурга Лаші Бугадзе.
Вистава складається з декількох коротких, але наповнених частин, які всі разом складаються в одну єдину картину сучасного світу, який з кожним днем стає абсурднішим. Де жінки стають більш мужніми, а чоловіки більш жіночними, де бабуся розповідаючи онуку казку сподівається, що він виросте і всіх «тра-та-та», де син може повірити, що його дружина приготувала йому на обід його ж матір, де жінки більше радіють померлими чоловікам на війні, ніж живим на власному подвір’ї… Все це стало частиною нашого світу і іноді цей світ не тільки уявний: у п’єсі чи на сцені, а зовсім реальний, який оточує нас.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава "Пан Коцький"

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані. Попкорн можна приносити з собою! Проведіть вихідні разом з нами.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Майже весняне Паті"

Запрошують дітей віком 9-12 років відсвяткувати останній день зими з Книгарнею «Є». Якщо ваші діти люблять розважатися, читати та прагнуть спілкування ? розкажіть їм про наше «Майже весняне Паті». В програмі заходу: настільні ігри, живе спілкування, квіз, чаювання з літературою.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Тренінг "Перша допомога дітям"

Ви ще не знаєте як надати першу допомогу дітям? Якщо відповідь так або не впевнені в своїх діях, то курс «перша допомога дітям» для вас.

Коли: 14:00
Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1
Вартість: 600 гривень

Неділя (1 березня)

Фото: 24tv.ua

Концерт Ірини Федишин

Всеукраїнський тур 2020. Нова програма.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна,
Вартість квитків: 190-550 грн

Вистава «Украдене щастя»

Це драма взаємовідносин між героями, що волею долі загнані у любовний трикутник. І лише жінці належить зробити вибір – повернути вкрадене щастя, чи далі жити для інших.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Дитяча вистава "Івасик-Телесик"

Історія про Івасика-Телесика, його пригоди, злу відьму, діда та бабу - стара добра казка, але в театрі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую