ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 2-8 березня

Культура 3027
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне pixabay.com

Програма заходів.

У перший тиждень весни на хмельничан очікує нова порція заходів. Концерти, майстер-класи, вистави відбудуться найближчими днями у місті. У п'ятницю містянам презентують колекцію різних видів фіалок, а у суботу , в переддень свята краси та жінок, відбудеться відкритий майстер-клас для усіх охочих з аквааеробіки.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе», виставка творів хмельницького художника Віктора Севця «На хвилі пам’яті». Виставку "Іншому Собі" відкрили в арт-центрі "Масло".. У музеї-студії фотомистецтва у четвер презентують виставку світлин "Я бачив сніг". Виставка цифрового живопису Анастасії Кохан діє у музеї історії міста Хмельницького.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА

Вівторок (3 березня)

Урочисте закриття фестивалю камерної музики

Академічний симфонічний оркестр хмельницької обласної філармонії. Диригент - Роман Ревакович (Польща). Солісти: Степан Дробіт (баритон), Ольга Абакумова (сопрано), Наталія Половинка (мецо-сопрано, м. Львів). Хор академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля". Керівник - Катерина Дробіт. Академічний муніципальний камерний хор. Художній керівник та головний диригент - Ігор Цмур.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Кіно за попкорн. Фільм "У полоні стихії"

Щовівторка у медіазалі "Оскар" ми збираємось на перегляд крутих фільмів. Замість вхідного квитка, потрібно лише придбати у нас попкорн (25 грн, або будь-що з нашого меню на ту ж суму) і зі своїм відерцем свіжого гарячого попкорну насолоджуватись фільмом у приватному кінозалі. Беріть друзів і родичів, разом веселіше!

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вартість: попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму)

Середа (4 березня)

Фото: filarm.vn.ua

Концерт академічного камерного оркестру "Арката"

Академічний камерний оркестр Вінницької обласної філармонії. Художній керівник і головний диригент - Георгій Курков. Солісти: Олена Шевченко (скрипка), Катерина Дроздова-Кучерук (скрипка). Емілія Писар (скрипка).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Зустріч "Womens Day"

У БЦ "Grand Palace" вібудеться зустріч "Womens Day", де прокачаємо всі сфери життя, а саме говоритимемо про самореалізацію, гроші, чоловіків. Емоції, якісний контент, приємні сюрпризи гарантують.

Коли: 17:00
Де: БЦ "Grand Palace", ул. Подольская, 115.

Лекція з практичними елементами: "Уява і творчість"

У "Мистецькому просторі" ПКПЦ ім. М.К. Реріха відбудеться лекція на тему "Уява і творчість". Лектор: психолог, психоаналітик, викладач ХГПА, член АППУ (асоціації психотерапевтівта психоаналітиків України) Чорна Наталія Василівна.

Коли: 18:30
Де: Мистецький Простір, Проспект Миру, 103/1
Вартість: безкоштовно

Арт-терапевтичний проєкт "Ріка мого життя"

Це неймовірно цікава подорож у глибину вашої підсвідомості для отримання відповідей на важливі для вас питання!
Ви будете мати змогу познайомитися із собою справжнім, дослідити внутрішні несвідомі механізми та зрозуміти чому ви є зараз де ви є.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400 гривень

Четвер (5 березня)

Фото: facebook

Відкриття виставки фотографій "Я бачив сніг"

Автор виставки «Я бачив сніг…» - фотограф-аматор Двужилов Микола. З фотоапаратом з 1974 року. Це була унікальна камера – Чайка 2 (72 кадри). З того часу багато було різної фотоапаратури, але ця є досі. Ще коли служив в армії знімав своїх друзів, товаришів по службі. А потім почав займатись водним туризмом і фотокамера стала супутником життя. Карелія, Забайкалля, Памір, Карпати – все це фіксувала камера. В останні 20 років автор подорожує по Хмельницькій області. Є в світі дуже гарні місця, але коли побачив красу і неповторність нашого Поділля - то закохався в нього назавжди. Це унікальний край, в якому є все для творчого натхнення.

Коли: 16:00
Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56
Вартість: безкоштовно

Форум жінок Хмельниччини

Запрошують усіх охочих успішних представниць прекрасної статі та тих, які мають велике бажання стати такими, на Форум жінок Хмельниччини. Основною метою Форуму є створення комунікативної платформи для жінок Хмельницького регіону з успішними представницями бізнесу, політики, культури, громадського сектору, дипломатичних установ, журналістики з України та країн ЄС, об’єднання знань та досвіду, налагодження подальшої співпраці для досягнення економічного зростання та підвищення конкурентоспроможності Хмельниччини та нашої держави в цілому.

Коли: 10:00
Де: Концертний конферанс-зал Dancehall оздоровчо-розважального комплексу «СВ-Клуб», вул. Свободи, 1а (2-й поверх)
Вартість: безкоштовно

Вистава «Украдене щастя»

Це драма взаємовідносин між героями, що волею долі загнані у любовний трикутник. І лише жінці належить зробити вибір – повернути вкрадене щастя, чи далі жити для інших…

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Концерт «Заспівай мені весною»

У Хмельницькій обласній філармонії відбудеться концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру «Заспівай мені весною». Солісти: Марина Українець, Дар’я Сохрякова, Дарія Коневега, Павло Дасюк, Інна Гласова.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Арт-терапевтичний проєкт "Створення власної Мандали"

За допомогою мандали ви зможете віднайти відповіді на важливі актуальні питання, краще зрозуміти себе, власні сильні сторони та відкрити таланти.

Коли: 11:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400 гривень

П'ятниця (6 березня)

Фото: shutterstock.com

Виставка сортових фіалок

Свої колекції представлять: Оля Канюка, Анна Мельничук, Наталя Петрович. Будуть представлені різноманітні види фіалок (стандарти, міні, хімери), стрептокарпуси.

Коли: 10:00
Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33
Вартість: безкоштовно

Концертно-розважальна програма "Свято для неї"

Справжнє весняне свято для Неї з піснями, танцями, музичними номерами, лотереєю та конкурсами влаштують вихованці СКЦ "Плоскирів" в переддень Жіночого свята. Хочете відчути себе Королевою? Опинитись у центрі уваги? Відчути себе щасливою? Тоді завітайте у верхню залу СКЦ "Плоскирів". Тут влаштовують свято саме для Неї.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Субота (7 березня)

Фото: imggra.com

Концерт Melovin

На вас чекає сучасне, насичене шоу, таке, як його бачили мешканці Києва, Праги та Львова, де співак виступав у супроводі симфонічного концерту. Це буде вечір, сповнений романтики та почуттів, а як ще може бути напередодні Восьмого березня? І нехай цей концерт стане справжнім подарунком від M?LOVIN для кожної своєї шанувальниці. 

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 250-750 грн

Театралізований концерт "У пошуках Музи"

У театрі ім. М. Старицького відбудеться театралізований концерт, присвячений святу 8-березня.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Концерт "Arms and Sleepers (USA), BEEO"

Американський гурт "Arms and Sleepers" відправляється в тур на підтримку 9-го, студійного, повноформатного альбому «Safe Area Earth», виданий 17-го січня 2020 року на Future Archive Records.

Коли: 20:00
Де: Bar Sympatia, вул. Проскурівська, 70
Вартість квитків: 170-200 грн

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків..

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава "Гусеня"

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.
Вартість: 37-40 гривень

Майстер-клас з аквааеробіки

В переддень свята весни краси та жінок в басейні СКЦ "Плоскирів" відбудеться відкритий майстер-клас для усіх охочих з аквааеробіки. Потрібно мати довідку, шапочку, рушник та змінне взуття.

Коли: 17:00
Де: Спортивно-розважальний центр, вул. Зарічанська. 11Ж
Вартість: безкоштовно

Неділя (8 березня)

Фото: MoeMisto.ua

Балет "Кармен-Сюїта"

"Кармен-Сюїта" – шедевр світового балету. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 120-790 грн

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Це один з небагатьох заходів, спрямованих на проведення активного дозвілля людей літнього віку. На пенсіонерів чекають музичні композиції й танці їхньої юності та молодості. Життя може бути цікавим та насиченим у будь-якому віці. Тож запрошують усіх охочих хмельничан на танцювальні вечори.

Коли: 16:00
Де: Культурно-мистецький центр «Ветеран», вул. Володимирська, 77
Вартість: безкоштовно

Вистава "Три коти, день народження Карамельки"

Унікальна інтерактивна ліцензійна вистава з улюбленими героями мультику "Три коти".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 50-350 грн

Концерт Миколи Дорожка "Благословенна будь, Любове!"

Заслужені артисти України - брати Євген та Вадим Гжегожевські. Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" Хмельницької обласної філармонії.

Коли: 17:99
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую