ye-logo.v1.2

Під білим вельоном, довжиною... у 157 метрів

Культура 3430
Фото: Фото Валерія ТЕЛЕХОВСЬКОГО.

Під час параду наречених більше півсотні красунь у весільному вбранні пронесли вулицями Хмельницького найдовшу в Україні фату

Така велика кількість красунь у весільних сукнях – видовище вражаюче, адже так просто на вулиці такої кількості наречених не зустрінеш. А от на параді наречених – запросто. І навіть примхлива осіння погода не стала на заваді тому, щоб вдягнути весільне вбрання, створити святкові зачіски і гордовитою ходою, під музику оркестру, пройти вулицями Хмельницького.
Наречені зізнаються, що до шоу готувалися, як до справжнього весілля. Вранці декілька годин провели в салонах краси, роблячи зачіску і макіяж. Заздалегідь замовляли весільні букети. Про автомобілі, шампанське, святкові кульки поклопоталися орга- нізатори свята – весільна агенція «Ти+Я». Найдовший весільний вельон, білосніжний та легкий, мов серпанок, прикрашений мереживом та блискітками, котрий наречені пронесли вулицями Хмельницького, створили майстри цієї ж агенції.
А ще організатори свята цьогоріч вирішили додати трохи креативу, обравши своєрідним символом параду, наречених пару наречених-ведмежат, та зібрали на головній площі міста майдані Незалежності – колекцію весільних ретро-автомобілів. А ще – провели показ весільних суконь, створених місцевими майстрами.
В Україні, до речі, стало популярним проводити паради наречених. Торік для Хмельницького таке свято стало дебютним і одразу ж прославило місто на всю Україну: весільна фата, виготовлена місцевими майстрами, стала тоді найдовшою, а рекорд внесли до Книги рекордів України.
Харків'яни, котрі нещодавно зазіхнули на наш рекорд і пошили вельон на кільканадцять метрів довший, недовго сиділи на вершині слави. Хмельницькі майстри вирішили повернути нам першість: і для цьогорічного параду наречених знову пошили найдовшу фату, цього разу триярусну, довжиною... у 157 метрів!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую