ye-logo.v1.2

Хмельничани можуть створити брендовий конверт для обласного театру

Культура 1572
Ескіз переможця буде надрукований та використовуватиметься, як оригінальний брендовий конверт театру
Ескіз переможця буде надрукований та використовуватиметься, як оригінальний брендовий конверт театру. Фото: ілюстративне unsplash.com

Містянам пропонують долучитися до конкурсу.

У рамках святкування 90-ї річниці Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького у місті вирішили організувати конкурс. Хмельничанам пропонують створити краще дизайнерське рішення конверту для вихідної кореспонденції обласного театру.

Як зазначають організатори конкурсу, на конверті може бути розміщено зображення театру, театральної символіки, ваш варіант логотипу театру, зображення Михайла Старицького, або ж будь-який креатив на тему театру.
«Термін подачі до 10 червня цього року. Обов’язкове дотримання авторського права, якщо ви використовуєте зображення, що зроблено не вами. У цьому випадку потрібно погодити з автором і вказати його прізвище та ініціали», - йдеться у повідомленні.

Розмір ескізу – стандартні розміри поштових конвертів: С6 114х162 мм, C65 — 114?229 мм, C5 — 162?229 мм.

Ескіз подається у форматі: psd, pdf, tif роздільна здатність 300 dpi. на електрону адресу: [email protected] з приміткою: «на Конкурс».

«Ескіз переможця буде надрукований та використовуватиметься, як оригінальний брендовий конверт театру, при цьому, зберігаючи авторство дизайнера, - додають організатори. - Також будуть заохочувальні призи для учасників».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую