ye-logo.v1.2

Студентський хор з Хмельницького став фіналістом світового музичного конкурсу

Культура 1526
У конкурсі змагаються студенти хорового колективу від керівництвом Лілії Качуринець
У конкурсі змагаються студенти хорового колективу від керівництвом Лілії Качуринець. Фото: Фото: ілюстративне worldfolk.vision

Конкурс проходить в онлайн-режимі.

Перебуваючи на дистанційному навчанні, викладачі та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії створили дистанційну хорову групу і заспівали українською мовою пісню «Солоха». Пройшовши національний відбір та півфінал Всесвітнього фестивалю-конкурсу «World Folk Vision 2020», тепер учасники колективу змагаються у фіналі віртуального фестивалю національних культур і мистецтва.

За повідомленням пресслужби Хмельницької ОДА, студенти академії увійшли у 100 кращих виконавців і зможуть презентувати себе та Україну на конкурсі-фестивалі-2020, який проходитиме вперше у Катарі.

Як пише керівниця хорового колективу Ліля Качуринець, Україну на всесвітній арені представляють 5 учасників: Ніна Матвієнко, Руслана Лоцман, Вікторія Гіголаєва-Юрченко, Олексій Ревенко та Студентський хор з Хмельницької Гуманітарно-Педагогічної Академії.

Участь у конкурсі беруть понад 3500 тисяч учасників з 115 країн та 5 континентів. Переможця визначать шляхом сумарної оцінки народного голосування та континентального журі. Голосування триватиме по 28 червня 2020 року. Щоб підтримати Студентський хоровий колектив у фіналі, потрібно перейти за посиланням, зареєструватися та проголосувати. Імена переможців Всесвітнього конкурсу будуть оголошені 1 липня 2020 року о 12 годині за Києвом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую