ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 29 червня - 5 липня

Культура 2681
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: з архіву

Програма заходів.

Карантинні обмеження послаблені і частину культурних та розважальних заходів у Хмельницькому відновлено. Дотримуючись маскового режиму, дистанції, у місті знову відбуваються концерти, театральні вистави, демонструють мистецькі проєкти та інше. Багато подій тепер відбуваються у новому форматі. Деякі з них можна відвідати в онлайн форматі, а ще в обласному центрі періодично влаштовують спонтанні перформаніси.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути одразу кілька експозицій: виставку "Космос Емми Андієвської" (проєкт "Дифузія"), виставку "Живопис Володимира Карвасарного" , виставку живопису "Кримська сюїта". У музеї історії міста демонструють виставку Владислави Мельникової "Життя крізь полотно". У  музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений".

 Вівторок (30 червня)

Концерт Golden Hits у виконанні симфонічного оркестру та солістів

У виконанні: Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Диригент — Сергій Рабійчук. Солісти: Дарія Сохрякова, Дарія Коневега, Віктор Шайда, Сергій Іваськевич. У зв'язку з правилами карантину, кількість квитків обмежена.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Кіно за попкорн. Фільм "Джентльмени"

Щовівторка у "Оскарі" кіно за попкорн. 30 червня покажуть фільм "Джентльмени", який вийшов у прокат 2019 року. Без попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Коли:19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вартість: попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму)

Інтелектуальна (не) гра "Хлопці чи дівчата?"

У шоу беруть участь дві команди — хлопці та дівчата. Щоб перемогти, жінкам доведеться запитати себе: що вони знають про чоловічий світ і як чоловіки до цього ставляться? Чоловіки, в свою чергу, повинні зробити те ж саме щодо жінок. Дуель чоловічого і жіночого світів ділиться на раунди, що складаються з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. Крім того обговорюються теми, які чоловіки та жінки у присутності один одного не піднімають. Шоу складається з семи конкурсів (отримання фішок). Переможець визначається у фінальному, восьмому раунді, де отримають приз.

Коли: 14:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам`янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Четвер (2 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Фільми у оригіналі "Game Night"

Щочетверга у Оскарі кіноклуб English very much. Дивимось фільми англійською мовою з англійськими субтитрами. 2 липня відбудеться показ фільму "Game Night". Без попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР Хмельницькийпров. Пекарський, 6
Участь: купуєте словник з лексикою з фільму і вправами (50 грн)

 Субота (4 липня)

Фото: ілюстративне Gastroli.ua

Концерт гурту "Без обмежень"

Авто концерт - абсолютно нова подія для українців. Але це не просто посидіти в авто. Це повноціннии? концерт! Десятки тон обладнання, 500 автомобілеи?, сотні кіловат звуку і це все - безпечно. Ціна квитка - за авто, не з людини! В одному авто дозволено знаходитись не більше 2-ом дорослим та 2-ом дітям до 12 років включно.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький аеропорт, маґістраль Е50, Кам'янецьке шосе, село Ружичанка
Вартість квитків: 400-1200 грн

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (5 липня)

Фото: з архіву

Концерт органної та камерної музики

Заслужені артисти України НАТАЛІЯ МОЛДОВАН (орган) та ОЛЬГА МАЛИК (скрипка), лауреат міжнародних конкурсів АННА ПОПОВА (меццо-сопрано). У програмі: твори Ж.Ф. Дандріє, Й.С. Баха, Л. В'єрна, М. Скорика. Зверніть увагу, що у зв'язку з правилами карантину, кількість квитків обмежена та діє масковий режим.

Коли: 17:00
Де:Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую