ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрилася виставка фотографій одеських митців

Культура 2332
На відкриття виставки приїхали лише два фотохудожники Олег Куцький (праворуч) та Олександр Сінельніков (ліворуч)
На відкриття виставки приїхали лише два фотохудожники Олег Куцький (праворуч) та Олександр Сінельніков (ліворуч). Фото: автора

Фотохудожники представили експозицію, яка показує колорит Одеси.

Вчора, 10 липня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка фотографій «Одеський калейдоскоп».

До експозиції увійшли роботи п’яти фотомитців-одеситів - Олега Куцького, Олександра Сінельнікова, Ірини Роїк, Бориса Бухмана та Анжели Надєжди.

«Дана фотовиставка дуже різноманітна. Є абстрактні роботи Олега Куцького, які змушують заглибитися в них. Є чудова стріт-підбірка жанрових фотографій Олександра Сінельникова, який полюбляє фотографувати одеські вулиці та одеських котів. Також на виставці представлені чорно-білі роботи Бориса Бухмана. На його світлинах життя єврейської общини в Одесі. Окрім цього можна переглянути й досить пікантну та екстравагантну підбірку фоторобіт Ірини Роїк. Неабияк виділяються на експозиції й арт-роботи Анжели Надежди, які вражають своєю глибиною», - зазначив директор музею Віталій Савін.

На відкриття виставки приїхали лише два фотохудожники Олег Куцький та Олександр Сінельніков. Вони зазначили, що частину робіт вони подарують Хмельницькому музею-студії фотомистецтва.

Переглянути експозицію «Одеський калейдескоп» хмельничани та гості міста можуть до 14 серпня за адресою: вулиця Проскурівська, 56.

Виставка відкрилася у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.
На експозиції представлені різножанрові роботи.
Неабияк на експозиції виділяються фотографії Ірини Роїк.
Виставка діятиме до 14 серпня.
Фотомитців відзначили грамотою та цінним подарунком.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую