ye-logo.v1.2

На організаторів фестивалю у Хмельницькому склали адмінпротокол за порушення карантину

Культура 2438
Фестиваль організували до Дня молоді у середу, 12 серпня
Фестиваль організували до Дня молоді у середу, 12 серпня. Фото: з архіву

Про це повідомив заступник голови ОДА.

 Днями у Хмельницькому вперше цього року відбувся масштабний фестиваль. Протягом 12 серпня на території Молодіжного парку тривав «My Fest». За словами організаторів події, програма фестивалю корегувалася під карантинні умови. Однак без їх порушень все ж не обійшлося.

Як розповів сьогодні, 14 серпня, під час брифінгу заступник голови Хмельницької обласної держаної адміністрації Роман Примуш, на організаторів «My Fest» склали адмінпротокол.

«На цьому тижні було зафіксовано (і це було висвітлено в багатьох засобах масової інформації), порушення під час проведення в Хмельницькому фестивалю «My Fest». Національна поліція оперативно відреагувала, і вже сьогодні на організаторів склали протокол за порушення карантинних обмежень, - сказав він. - Хочу відзначити, що міська рада визнала, що були допущені порушення. Також обіцяли притягнути до дисциплінарної відповідальності осіб, які проводили і організовували цей захід».

Нагадаємо, як повідомляли раніше сайту «Є» організатори фестивалю, локації, що потенційно могли би спровокувати скупчення людей, були огороджені парапетами та сигнальними стрічками, а замість головної сцени музичні виступи виконавців відбулися посеред Південного Бугу на «Острові кохання». Однак без натовпу не обійшлося. Найбільше скупчення людей спостерігалося на пінній вечірці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую