ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: анонс заходів на 21-23 серпня

Культура 2335
Куди піти у Хмельницькому на вихідні, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому на вихідні, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Передостанні вихідні літа незабаром стартують, тож не пропустіть можливість насолодитися останніми серпневими днями і приємно провести час.

Цього уікенду у Хмельницькому запланували відкриття нової мистецької виставки, кілька майстер-класів, танцювальні заняття, театральні вистави для дітей та дорослих.

Також не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005), виставку Ігоря Севця "Муза безсоння". Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій "Джазографія Олександра Зубка".

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (21 серпня)

 

Фото: ілюстративне pixabay.com

Відкриття виставки «Простір без меж»

Виставка молодого художника присвячена Дню незалежності України. Автор вибудовує концепцію виставки «Простір без меж» в якості мистецької ідеї творчого мислення в сучасному урбаністичному середовищі, аби виявити шляхом мистецької мови у вигляді інсталяції, організації простору об’ємними об’єктами, відчути і спробувати передати сам зміст незалежного існування як філософського осмислення самого себе. Виставка експонуватиметься під гаслом «Не обмежуй себе тим, що в тебе є. Спробуй щось нове. Зазирни у потаємні куточки своєї душі. Згадай мрії дитинства. Відкрий себе для світу і самого себе. Ти здивуєшся…»

Коли: 15:00
Де: музей історії міста Хмельницького, вулиця Проскурівська, 30
Вартість: безкоштовно

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Майстер-клас із алкогольних брендів від William Grant&Sons

Guest bartending за стійкою бару Proskuriv Station. Приготування авторських коктейлів від запрошеного гостя за спеціальними цінами та багато розмов на алкогольну і не тільки теми.

Коли: 21:00
Де: Ресторан Proskuriv station, вул. Грушевського, 62
Вартість: уточнювати

Субота (22 серпня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких:) Тому ми вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцемю

Коли: 17:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (23 серпня)

 

Фото: ілюстративне pixabay.com

Дитяча гастрономічна школа

Пропонують самостійно приготувати рум’яний штрудель за авторським рецептом найкращих кухарів Хмельницького. Адже оголошують дитячу гастрономічну школу вже з цієї неділі, де кожен зможе розкрити свої кулінарні таланти та відкрити для себе рецепти вишуканих страв ще з малечку. Кожна дитина приміряє фартушок, відчує себе кухарем справжнього ресторану та освоїть основні кулінарні секрети.

Коли: 12:00
Де: Ресторан Proskuriv station, вул. Грушевського, 62
Вартість: 200 гривень

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Лускунчик"

Пориньте в атмосферу новорічного дива разом з улюбленими героями. За мотивами казки Ернста Гофмана «Лускунчик і мишачий король».

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 6
Вартість: 50-100 гривень

Вистава «Украдене щастя»

Це драма взаємовідносин між героями, що волею долі загнані у любовний трикутник. І лише жінці належить зробити вибір – повернути вкрадене щастя, чи далі жити для інших…

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую