ye-logo.v1.2

«Літній пейзаж» Ілони Шелковкіної

Культура 4045
Фото: Фото Давида Каца.

Юна художниця з Дунаєвець перемогла на міжнародному конкурсі, що проходив у Болгарії

Конкурс, під романтичною назвою «Радість на березі», зібрав в одному місці талановитих хореографів, вокалістів, акторів та художників. Двадцять вісім майстрів пензля приїхало на конкурс з різних країн світу. Однією з них і була Ілона Шелковкіна.
Конкурс художників тривав два дні. На розгляд суддів кожен надав по дві роботи. Малюнки Ілони «Сонце єднає світ» та «Літній пейзаж» справили на  журі неабияке враження і були визнані кращими.
Щоправда, перемога на конкурсі – не єдина радісна подія в житті дівчини. В цьому році вона стала студенткою Кам’янець-Подільського коледжу культури та мистецтва. А в майбутньому планує здобути вищу освіту і спробувати себе  в ролі дизайнера інтер’єрів.
«З нею легко працювати, – каже викладач Дунаєвецької дитячої школи мистецтв Світлана Денисенко, – оскільки вона швидко засвоює нові знання, і попри звичні стилі малювання, зуміла ще й навчитися творити картини в жанрі флористики, аплікації з тканини та солоного тіста».
За словами викладача образотворчого мистецтва Олександра Островського, дівчина неодноразово брала участь у різноманітних конкурсах, де її роботи завжди відзначались. А найпершу велику перемогу Ілоні приніс регіональний дитячий фестиваль «Світ талантів Поділля - 2010», в якому в номінації «Образотворче мистецтво» її визнали найкращою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую