ye-logo.v1.2

Андрій Мацейко одружується

Культура 7360

Обраницею відомого хмельницького радіожурналіста стала телевізійниця-початківець.


Запеклий холостяк та ловелас Андрій Мацейко, котрий нині обіймає посаду заступника генерального директора з питань радіо-мовлення Хмельницької обласної телерадіокомпанії, здається, нарешті, знайшов собі пару.  Більше того, Андрій та його чергова пасія, котру звати Тетяна, відкрито заявили про свої заручини. Віднині на руці дівчини, яка працює тележурналістом на місцевому телеканалі «Краяни TV», красується витончена золота каблучка із дорогоцінним камінчиком. Прикрасу для нареченої Андрій обрав сам. В принципі, як і місце, де він освідчився коханій.

«Це відбулося під час нашої подорожі до села Маліївці, – розповідає Андрій. – Милуючись неймовірними краєвидами, скупавшись під крижаним водоспадом та погулявши таємничими печерами, я, нарешті, наважився та зробив пропозицію руки та серця у місцевому парку».

Як каже сам наречений, заручини відбулися у колі родичів та близьких після чотирьох місяців їхніх зустрічей. Хоча, радіожурналіст помітив майбутню дружину ще під час її практики на обласному телебаченні. Батьки Тетяни одразу полюбили майбутнього зятя і, за словами Андрія, вже прийняли в свою дружну родину.

Наразі молодята призначили дату одруження, яка припадає на 17 жовтня. Весілля, розраховане на 100 осіб, гулятимуть у кафе «Театральне» в колі рідних, друзів та близьких. А ось із місцем проведення «медового місяця» майбутнє подружжя поки не визначилося. Проте, кажуть, що проведуть його в Україні.

Коментарі:

винни-пух 26.12.2010 18:24

моісей, дорогий друже Моісей я з тобою цілком згоден, тому що не віриться в таке чисте кохання між ними!

моісей 26.12.2010 18:22

мені здається что це одруження неправдиве,тому що подивиться на їхній вік, адже вона молода і перспективна дівчина, а він чоловік в роках, це одруження або через передчасне завагітнення дівчини, або через те, що вона хоче подальшого зростання в кар.єрі і тому вийшла за ноього заміж!!!!!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую