ye-logo.v1.2

«Козирів у мене ще багато»: як виступила Надія Мейхер на «Танцях з зірками»

Культура 2468
Надія Мейхер вийшла на танцювальний паркет у незвичному образі
Надія Мейхер вийшла на танцювальний паркет у незвичному образі. Фото: скрін з відео

Відома подолянка вийшла на паркет в образі лисиці Аліси.

Вчора, 27 вересня, в ефірі каналу 1+1 вийшов п’ятий випуск шоу «Танці з зірками». Серед зіркових учасників, які змагаються за кубок переможця, – відома артистка родом з Волочиського району Надія Мейхер.
Минулого ефіру танцювальна пара Надії та Кирила Власюка першими в цьому сезоні отримали максимум балів від суддів проєкту, виконавши пристрасне танго. Цього ж разу танцюристи вирішили здивувати усіх неочікуваними образами.

«Минулого тижня у ніч перед ефіром у мене було безсоння. Було відчуття, що цей номер буде провальний. Я дуже нервувала. І коли я стала на стільчик перед виступом, я почула позаду рідний голос – голос Костянтина Меладзе. Ви не уявляєте, як мене це надихнуло. Я думаю, що в якомусь сенсі це і його заслуга, що наша пара відкрила сезон найвищих оцінок, - сказала у сюжеті перед виступом Надія Мейхер. - У четвертому ефірі я назавжди закінчила з минулим, а тепер готова підкорювати нові вершини. Моє натхнення, мій креатив зроблять своє «чорне діло». Козирів у мене ще дуже багато». 

Вчора учасники шоу постали в образах героїв відомих фільмів та мультфільмів. Пара Надії та Кирила виконала фрістайл, перевтілившись у кота Базиліо і лисицю Алісу.

«Не танго минулого тижня, але й не Буратіни. Все добре, пластики вистачає. Хотілося б більше ритмів і трошки більше часу проводити в повітрі», - прокоментував номер суддя проєкту Влад Яма.

Водночас Дмитро Монатік зазначив, що це був вражаючий виступ. «Ви дуже красиво і професійно танцюєте. Я сьогодні переконався, що вам під силу будь-які образи, будь-які стилі танців, - звернувся він до Надії Мейхер. - І дуже круто, що ви вибрали такий неочікуваний образ для всіх нас. Адже на цьому шоу дуже важливо бути непередбачуваною».

У турнірній таблиці п'ятого прямого ефіру Надія Мейхер посіла третє місце, поступившись Юлії Саніній та Сергію Мельнику. А шоу покинули пара Арама Арзуманян і Тоні Руденко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую