ye-logo.v1.2

Розтрощений стілець і максимум балів: виступ Надії Мейхер на «Танцях з зірками»

Культура 2366
Вчора вийшов черговий випуск проєкту "Танці з зірками"
Вчора вийшов черговий випуск проєкту "Танці з зірками". Фото: скрін з відео

Відома подолянка станцювала пристрасне танго на проєкті.

Вчора, 20 вересня, вийшов четвертий випуск нового сезону шоу «Танці з зірками» на каналі «1+1». Серед учасників проєкту продовжує змагатися за перемогу артистка, родом з Волочиського району, Надія Мейхер. Черговий виступ співачки в прямому ефірі високо оцінили і судді проєкту, і глядачі.

Темою вечора став рік, який змінив життя зіркових учасників шоу. Як розповіла відома подолянка у сюжеті перед виходом на паркет, для неї доленосним роком став 2011 рік, коли вона остаточно покинула гурт «ВіаГра».

«Я була винуватицею того, що були зміни в колективі. Коли я пішла, взяли Санту. Я, як правило, йшла з колективу, де «баби» починали один одному яму копати, - зізналася співачка. - Мені хотілося втекти з колективу, від самої себе втекти, розпочати нове життя».

На запитання, чи був у неї роман із продюсером «ВіаГри» Костянтином Меладзе, Надія відповіла, що їхні відносини не були суто професійні, а були набагато глибшими та особистими. Однак роману із продюсером у неї ніколи не було.

Цього разу Надія разом із своїм партнером Кирилом Власюком виконали пристрасне танго під хіт гурту «ВіаГра». Пара розпочала свій танець ефектним вступом на стільцях. Не менш феєрично й закінчився номер, коли артистка розламала стільця просто об спину свого партнера.

Як зауважили всі члени журі, виступ пари був потужним як емоційно, так і технічно. А запрошена на ефір відома хмельничанка Леся Нікітюк, яка стала теж суддею шоу під час минулого випуску, заявила, що Надія просто «розірвала» паркет своїм виступом.

«Надя, я горджусь, що я навчалася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Я сиділа за твоєю партою в 32-ій аудиторії, там ще дві виямки було, - сказала Леся Нікітюк. - Не розумію, чому ти на «Танцях з зірками» ще Надя Мейхер, ти маєш бути Надя Сексейхер».

Вперше з початку сезону Надія Мейхер отримала максимум балів від суддів за свій виступ. А шоу вчора покинула реперка «Альона Альона» разом із своїм партнером.

;

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую