ye-logo.v1.2

Найпрестижніші театральні нагороди перебралися до Хмельницького

Культура 3297
Фото: Жанна Вільна

Колектив Хмельницького обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького на VIII-му театральному фестивалі «Прем’єри сезону – 2011», що відбувся в Івано-Франківську, презентував комедію «Ревізор» за Гоголем.

Заслужений артист України Степан Бортнічук отримав Диплом лауреата у номінації «Краща чоловіча роль другого плану», артистки Тамара Герасименко і Марина Семенюк стали лауреатами у номінації «Кращий акторський дует». Артист театру Орест Пастух нагороджений спеціальним призом журі за режисуру і виконання головної ролі Хлестакова. Крім хмельничан, боролися за нагороди колективи музично-драматичних театрів з Херсону, Чернівців, Луцька, Тернополя, Львова, Івана-Франківська, Польщі («Жешув»).
Найголовніші нагороди – Дипломи I ступеня «За кращу режисуру», «За кращу сценографію», «За кращу головну жіночу роль», «За кращу головну чоловічу роль» з VII-го Міжнародного фестивалю «Подільська лялька», який відбувся у Вінниці, привіз Хмельницький обласний академічний театр ляльок. У фестивалі брали участь 20 колективів з України, Росії, Білорусі, Болгарії, Румунії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую