ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 12-18 жовтня

Культура 1869
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Цього тижня в Україні відзначатимуть День захисника. З цієї нагоди у місті проведуть кілька тематичних заходів, серед них - фестиваль повсталого духу, який пройде на майданчику перед кінотеатром Шевченка.

Також найближчими днями містян запрошують відвідати корисні тренінги і пізнавальні лекції. Не обійдеться без театральних вистав та відкриття мистецьких виставок.

А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Михайла Намистюка "Пейзажна колекція", персональну виставку Євгена Клименка "Дух часу. Метро". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Хмельницький крізь об'єктив".

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Середа (14 жовтня)

Фестиваль повсталого духу «Лицарський хрест»

Вдруге у Хмельницькому відбудеться фестиваль повсталого духу «Лицарський хрест». Проведуть його у День захисника України – 14 жовтня. Цього дня на майданчику перед кінотеатром Шевченка організують низку тематичних локацій. Розпочнуть вони діяти о 13-ій годині.

Коли: 13:00
Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка
Вартість: безкоштовно

Концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля" і МотоР`Ролли

До дня українського козацтва та захисників України, завітайте у філармонію на академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" і МотоР`Ролла.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул.Гагаріна, 7

Майстер-клас з виготовлення козацьких браслетів-оберегів

Запрошують на майстер-клас з виготовлення козацьких браслетів-оберегів до Дня Українського козацтва та Дня захисника України. Під наглядом майстра учасники опанують техніку плетіння браслетів та зможуть самостійно зробити козацький браслет.

Коли: 17:30
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Четвер (15 жовтня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Відкриття виставки "Полювання на осінь" Олександра Антонюка

Автор звертається до історичних глибин людської культури, і в той же час, його творчі прагнення спрямовані в майбутнє. Як і сучасні анахромісти, художник черпає натхнення в образах минулого, інтерпретуючи їх на сучасний лад в авторській впізнаваній манері. Дійсність в роботах Олександра Антонюка протікає в особливому просторово-часовому вимірі, де паралельно співіснують різні світи та персонажі. Художник продовжує працювати в площині загальнолюдських цінностей, суті людської природи: роздуми про добро та зло, духовне та гріховне проходять центральною тематикою його робіт.

Коли: 16:00
Де: Хохм Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

Вистава "Тев`є Тевель"

Усіх хмельничан запрошують на виставу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-100 гривень

Гастро-вечір у стилі “Peaky blinders”

Змагання по армреслінгу та вперше у стінах пабу — зробившим татуювання Proskuriv Station довічна пінта пива при кожному відвідувані закладу. В доповнення атмосфера 20-го століття, дресс-код та драйвова музика! Обіцяють вам справжне гастрономічне задоволення.

Коли: 19:00
Де: Ресторан "Proskuriv station", вул. Грушевського, 62
Вартість: 1000 грн

Заняття "Пишемо творчо з анонімними авторами"

На вас чекає творча атмосфера, наповнена ідеями для текстів, корисними порадами та спілкуванням у колі авторів-однодумців. Ви отримаєте творчі вправи, завдання і заряд натхнення на весь тиждень. Заняття підійдуть для авторів будь-якого рівня.

Коли: 19:00
Де: уточнювати
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (16 жовтня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Шоу «Століття Магії» від Roman Bondarchuk

У програмі зібрані найбільш вражаючі фокуси і віртуозні трюки за останні 100 років. Спритність майстра ілюзій, сучасна інтерпретація і фантастичні спецефекти змусять повірити в диво навіть завзятих скептиків. «Століття Магії» – одне з найуспішніших шоу в історії українських ілюзій.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 190-390 грн

Освітня лекція «Правда та міфи про здорове харчування

Ви дізнаєтесь, корисні поради від Тетяни Зайцевої (переможниці історично-кулінарного конкурсу Смачна історія родини» та засновниці онлайн кулінарного проекту «Смачне літо» (для дітей 7-12 років), як скласти правильний раціон харчування, а у вашому меню з’являться нові смачні та корисні страви.

Коли: 17:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Субота (17 жовтня)

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Неділя (18 жовтня)

Вистава "Собака на сіні"

Завітайте на цікаву виставу з друзями та близькими.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава «Уроки матінки Кози»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу за мотивами казки «Коза і семеро козенят». На ній малеча дізнається, як себе поводити, чому не потрібно відкривати двері сірому Вовкові і ще багато корисного.
Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую