ye-logo.v1.2

Кам’янецькі гумористи здобули срібло на «Лізі сміху»

Культура 2022
Спеціально для номеру вся команда гумористів поголила голови
Спеціально для номеру вся команда гумористів поголила голови. Фото: скрін з відео

Другий рік поспіль.

Вчора, 27 листопада, в ефірі каналу 1+1 вийшов фінальний випуск шостого сезону проєкту «Ліга сміху». За перемогу на фестивалю гумору змагалося три команди, одна з яких – «Наш формат» з Кам’янця-Подільського разом із тренером Наталею Могилевською. Суперниками кам’янчан стали команди «СМТ» з Полтави і «ОГО».

У фіналі сезону команди гумористів взяли участь у двох обов’язкових конкурсах і двох обов’язкових батлах. Темою першого випробування став олімпійський девіз «Швидкість, висота, сила». У кожного тандема був свій олімпійський параметр «Наш формат» отримав фізичну величину «висота».

Жарти про карантин, про стосунки з Могилевською та поголені голови кам’янчан справили враження на суддів проєкту. За свій виступ хлопці отримали шість із семи можливих балів.

У батлі коміки змагалися у похилій кімнаті. Грали одразу три команди, від кожної обрали по одній людині. Розігравши ситуацію із стендап-вечірки, перемогу у балі здобули «СМТ».

Для конкурсу із зіркою кам’янчани підготували номер із боксером, чемпіоном світу Денисом Берінчиком. Пофантазувавши, як могло б бути, якби Берінчик був ватажником, гумористи отримали максимум балів.

Ще один обов’язковий батл – музичний із Іриною Білик. Цього разу «Наш формат» знову не зміг отримати перемогу в батлі.

За підсумком всіх обов’язкових конкурсів, команди з Кам’янця-Подільського і Полтави здобули однакову кількість балів. Тож їм влаштували додатковий батл – зворотню розминку. За її результатами перемогла у шостому сезоні команда «СМТ», а «Наш формат» посів друге місце другий рік поспіль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую