ye-logo.v1.2

Танці з зірками: відома подолянка Надія Мейхер виступила у фіналі проєкту

Культура 1999
Сезон "Танців з зірками" завершився
Сезон "Танців з зірками" завершився. Фото: скрін з відео

Артистка посіла третє місце.

Вчора, 29 листопада, відбувся суперфінал «Танців з зірками», в якому змагалося три пари. Серед тих, хто боровся за перемогу, опинилася й відома артистка родом з Волочиського району Надія Мейхер. Її суперницями у фінальному випуску стали співачка, ексвіагрянка Санта Дімопулос та солістка гурту «Hardkiss» Юлія Саніна.

Кожна пара цього вечора виконала по три танці. Спочатку зірки демонстрували свій перший номер, з якого почалася їх участь у сезоні. Надія Мейхер разом зі своїм партнером Кирилом Васюком станцювала пристрасну румбу.

«Цей проєкт дав мені силу волі. Тепер я впевнено можу повернутися у шоу бізнес. Чи це не перемога? Перемога, звісно, - зазначила у відео перед виходом на паркет Надія Мейхер. – Труднощі, злети і падіння мене завжди надихають. Я вся була в синцях. Ближче до екватора таке було відчуття, що енергія мене покидає. З кожним днем мій стан посилювався. Мені навіть радили приймати якісь антидепресанти, але я інтуїтивно відчувала, що це не вихід із ситуації. Я прекрасно розуміла, коли я вийду на сцену, я не дозволю собі бути собі пригніченою, не емоційною і так далі. Я знала, що я не здамся».

Другий танець, який мала виконати пара, був улюблений номер глядачів. У випадку Надії та Кирила цим танцем було танго, виконане під хіт «ВіаГри» – «Пішов вон». Емоційний виступ та розтрощений стілець у кінці постановки справили яскраве враження на членів журі, за що пара отримала максимум балів.

«Це танго – це зразок того для учасників майбутніх сезонів, як треба ставитися до процесу, до стану, в якому треба знаходитися з першої до останньої секунди танцю», - прокоментував Влад Яма.

Третій номер вечора - новий танець. Постановка фламенко Надії та Кирила розпочалася із вокального виступу подолянки, а продовжилася експресивним виступом із складними підтримками.

Не зважаючи на позитивні відгуки членів журі, за результатами їх оцінювання Надія Мейхер посіла третє місце у турнірній таблиці. Не змінилася ситуація і після оголошення результатів голосування телеглядачів. Під час шоу результатів стало відоме ім’я бронзового призера сезону. Третє місце посіла Надія Мейхер.

Інші дві пари фіналістів після цього продовжили боротьбу в танцювальному батлі, за результатами якого перемогла пара Санта Дімопулос . Втім, свій кубок Санта вирішила віддати Юлії Саніній.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую