ye-logo.v1.2

Нетішинці привезли з Маріуполя купу дипломів

Культура 2690

На Міжнародному фетивалі дитячої творчості в Маріуполі діти з Нетішина перемогли в кількох номінаціях

Міжнародний фестиваль дитячої творчості та краси «Майбутнє країни» щороку проводиться на узбережжі Азовського моря у Маріуполі та збирає чимало учасників не тільки зі всіх куточків України, але й з-за кордону. Цього року на п’ятому фестивалі Хмельниччину представляли мешканці Нетішина: студія сучасного танцю «Flash», які вперше взяли участь у проекті, та зразковий вокальний ансамбль «Вернісаж».
Програма фестивалю складалася з двох конкурсів: «Майбутня зірка країни» та «Принцеса країни». Майстерність учасників оцінювало компетентне міжнародне журі у галузі культури та дитячої творчості.
Як зазначила керівник ансамблю «Вернісаж» Ольга Дьячина, вони повернулися додому не з порожніми руками. Зокрема, молодша група привезла диплом лауреата другої премії, а середня – лауреата третьої премії конкурсу. А от серед вокалістів додому з дипломом лауреата другої премії повернулася Анастасія Супрун. Студія сучасного танцю «Flash» теж привезла додому нагороду – диплом у номінації «Дебют».
Всі учасники фестивалю були нагороджені дипломами, подарунками та пам’ятними призами. А ще – незабутніми враженнями від фестивалю та новими друзями.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую