ye-logo.v1.2

Головні ненажери міста і блискавки на лазерному шоу: «MyFest» у фото

Культура 2924
На фестивалі обирали "Новий голос міста"
На фестивалі обирали "Новий голос міста". Фото: автора

Завершувався перший фестивальний день під зливою.

Вчора у Молодіжному парку поруч з міським пляжем пройшов перший день фестивалю «MyFest». Для хмельницької молоді підготували низку розваг, які сьогодні мають продовжитися.

Традиційно на території фестивального містечка діяли локації різних напрямків. Перші з них запрацювали о 15-ій годині. Під зеленими вербами розташували дитячі зони з майстер-класами та іграми для малечі, інтерактивами від «пластунів». По інший бік сцени відбулися показові виступи танців на полотнах.

Перших глядачів на фестивалі зібрали учасники «Конкурсу ненажер». Виделками, руками та запиваючи водою, хмельничани на швидкість поїдали фаст-фуд. Дійство відбувалося під оплески галасливої публіки.

Продовжили фестиваль виступами нових голосів міста. Як писав сайт «Є», цьогоріч «My Fest» став платформою для молодих хмельничан, де вони зможуть творчо самовиразитись. Тож у суботу на сцені фестивалю звучали треки п’яти молодих виконавців. По закінченню їхніх виступів відбулося голосування за переможця, який отримав сертифікат на зйомку кліпу. Щасливчиком стала хмельницька виконавиця Kate Soul.

Далі на головній сцені виступали хмельницькі літератори. Відомі місцеві поетеси декламували свої вірші із початківцями. Скрипалька Катерина Вінскевич подарувала глядачам свій акустичний виступ.

Після того розпочалася основна музична програма. На сцені запалювали гурти «TheSixsters», «Кімната Гретхен», хмельничанин «Шугар». Хедлайнером вечора став хіп-хоп виконавець ХАС.

Завершували перший фестивальний день лазерним шоу з Острова кохання. Щоправда, злива, яка розпочалася перед початком шоу, розігнала значну частину глядачів. А ті, що залишилися, споглядали на дійство з-під парасольок на міському пляжі. П’ятихвилинне шоу ефектно доповнювали природні явища – блискавки, які з’являлися у небі над Островом кохання.

Сьогодні молодіжний фестиваль продовжиться. Цього разу день присвячений спортивній тематиці. Вже вранці на міському пляжі розпочався заплив навколо Острова кохання та пройшов ранковий забіг. Далі у програмі турнір з пляжного регбі, пляжного волейболу, змагання найсильніших атлетів України, танці на полотнах. У неділю знову діятиме дитяча зона та проходитиме перегляд спортивно-молоджних фільмів. Завершиться вечір фітнес-вечіркою.

Як проходив перший день молодіжного фестивалю в Хмельницькому, дивіться у наших фото:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую