ye-logo.v1.2

Купальські гуляння, футбол: куди піти у Хмельницькому 5-11 липня

Культура 3178
Афіша подій, які відбудуться протягом цього тижня у Хмельницькому
Афіша подій, які відбудуться протягом цього тижня у Хмельницькому. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів.

Цього тижня у Хмельницькому запланували чимало цікавинок. Вже сьогодні у місті відбудеться футбольний матч, на який запрошують прийти всіх охочих. Завтра на березі Південного Бугу триватиме свято Івана Купала, під час якого цього року, крім традиційних гулянь, влаштують ще й пінну вечірку.

До Дня сім’ї у Хмельницькому організують сімейне фітнес-тренування, а для дітей на вихідних покажуть лялькову виставу. Під кінець тижня у центрі міста пройде черговий етап фестивалю-конкурсу вуличних танців – можна не лише подивитися на виступи хореографів, але й вивчити кілька танцювальних рухів.

А ще не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку плакатів «Верым! Можам! Переможам!» Володимира Цеслера (Білорусь). У музеї-студії фотомистецтва триває XXIV художня фотовиставка «Погляд-2020». У музеї історії міста Хмельницького діє фотовиставка «Народження міста Хмельницького». Автор семи десятків монохромних світлин –хмельничанин Леонід Западенко.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (5 липня)

Фото: з архіву

Футбольний матч «Поділля» – «Епіцентр»

Вболівальників запрошують прийти на поєдинок «Поділля» – «Епіцентр» та підтримати улюблену команду. Це буде перший контрольний матч на літньому навчально-тренувальному зборі. Вхід на перший домашній матч буде вільним. Офіційний ютуб-канал ФК «Поділля» буде транслювати гру наживо.

Коли: 11:00
Де: спорткомплекс «Поділля», Проскурівська, 83/1

Вівторок (6 липня)

Фото: з архіву

Свято Івана Купала

У програмі заходу заплановані майстер-класи з вінкоплетіння, фольклорні номери, тематичні театралізовані постановки. Ефектною родзинкою дійства стане вечірнє вогняне шоу на березі Південного Бугу, а завершуватимуть народне свято вже по-сучасному – пінною вечіркою.

Коли: 18:00
Де: Молодіжний парк

Четвер (8 липня)

Фото: ілюстративне з архіву

Фітнес-тренування

Восьомого липня в Україні святкують День родини. З нагоди цього святка у мікрорайоні Гречани відбудеться фітнес-тренування для всієї родини. Запрошують приходити сім’ями усіх охочих хмельничан.

Коли: 10:00
Де: Стадіон СКЦ «Плоскирів», вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

П’ятниця (9 липня)

Стріт-арт проєкт

У рамках стріт-арт проєкту «Вони любили наше місто. А ти?» на центральній вулиці міста відбудеться театралізоване дійство «Від минулого до сьогодення».

Коли: 16:00
Де: вулиця Проскурівська

Неділя (11 липня)

Фото: з архіву

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Дитяча вистава «Казка про Омелька»

Казка про те, як біда сталася у казковому королівстві: плаче молода Царівна, вередує та й годі, і ніхто не може її розвеселити. Кого тільки батько Цар не запрошував, та все дарма. Навіть гадки нема, хто зможе допомогти. А хоча..., чи не той то Омелько, що жне жито помаленьку? Ну, звичайно, він, бо саме він пошкодував Щуку та відпустив назад в ополонку її діток. І тепер, по щучому велінню, по Омельковому хотінню збудуться будь-які чудеса.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую