ye-logo.v1.2

Епоха Героїв: у Меджибожі пройде фестиваль лицарів та середньовічної культури (Програма)

Культура 4357
Фестиваль проводиться на території фортеці уже не вперше
Фестиваль проводиться на території фортеці уже не вперше. Фото: Андрій Галевський / сторінка фестивалю середньовічної культури Епоха Героїв

Будуть професійні турніри, змагання з історичного бою, виступи етногуртів та фаєр-шоу.

Протягом 17-18 липня на Хмельниччині пройде фестиваль середньовічної культури «Епоха Героїв». Відбудеться він на території Державного історико-культурного заповідника «Межибіж». Фестиваль проводиться на території фортеці уже не вперше. Торік через карантинні обмеження його відмінили.

Як зазначають на сторінці фестивалю організатори, цього року «Епоха Героїв» дивуватиме видовищами. Будуть професійні турніри, змагання з історичного бою, масові баталії.

На фестивалі організують чимало локацій: з майстер-класами з різноманітних ремесел, танці, виступи артистів на малій сцені і на вулиці, торгові локації, показовий середньовічний військовий табір, фотозони, футкорти та дитячу локацію. А також - виступи етногуртів та вечірнє фаєр-шоу.

Як зазначають організатори, у бойових номінаціях «Епохи Героїв» беруть участь клуби військово-історичної реконструкції середніх віків та часів відродження з усієї України. Бійці закуті у справжні обладунки і використовують макети справжньої зброї. Змагання проходитимуть за спортивними правилами у повну силу у декількох номінаціях – як чоловічих, так і жіночих.

Дізнатися більше про фестиваль можна на сторінці «Епохи Героїв» у фейсбуці.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ:

Читайте також: Respublica FEST 2021: фортеця, п’ять сцен і шоукейс-день

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую