ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на тиждень: зустріч з олімпійським призером, перегони малюків

Культура 4054
Куди піти протягом, тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти протягом, тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 16-22 серпня.

Цього тижня дозвілля хмельничан може бути наповненим різноманітними подіями. Вже сьогодні містяни мають можливість зустрітися і поспілкуватися з дворазовим олімпійським призером Михайлом Романчуком, але основні активності заплановані у другій половині тижня.

У місті відбудуться театральні вистави для дорослих і дітей. Також малюкам влаштують веселі перегони на толокарах і самокатах. Крім того, у передсвяткові вихідні у Молодіжному парку покажуть мультики та фільми просто неба, а ще діятиме фудкорт. В останній день тижня розпочнуться триденні змагання з велоспорту серед ветеранів «Тур братів Стародубів» та Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів.

А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "Люди і гори" митця Андрія Афтанаса. Виставка творів зі збірки ХОХМ "Атлант" до 110-річчя з Дня народження Івана Гончара триває в музейній галереї "квАРТира". В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки "Відгомін часу" Олександра Дубовика. Продовжує діяти виставка нових надходженнь до музейної колекції.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (16 серпня)

Фото: з інстаграму Михайла Романчука

Зустріч з дворазовим призером Олімпійських ігор Михайлом Романчуком

Спортивно-культурний центр «Плоскирів» запрошує на зустріч з дворазовим призером Олімпійських ігор в Токіо Михайлом Романчуком. Бажаєте дізнатися цікаві деталі Олімпіади 2020, задати особисто питання дворазовому призеру Олімпійських ігор в Токіо Михайлу Романчуку, сфотографуватися з чемпіоном та навіть отримати його автограф? В програмі зустрічі розповідь Михайла Романчука, бліц-інтерв'ю з гостями зустрічі та автограф-сесія.

Коли: 15:00
Де: басейн СКЦ "Плоскирів", Зарічанська, 11Ж

Літній кіномарафон під відкритим небом

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує на черговий сеанс кіномарафону під відкритим небом. Показ відбудеться за підтримки проекту «Кіноклуб. ВсеукраЇнська мережа» створеного з метою розвитку кіноклубного руху в Україні та популяризації мистецтва кіно та щорічного міжнародного фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Коли: 20:30
Де: СКЦ "Плоскирів", Курчатова, 90

Четвер (19 серпня)

Відкриття виставки "Сонцесяйні". Алла Горська. Віктор Зарецький

В експозиції представлені твори з колекцій Олени Зарецької, Олександра Буцана, родини Ірини Белинської та Миколая Жученка, родини Руслани Гаврилюк та Святослава Трубенка, Андрія Кошмана, Олексія Харька.

Коли: 17:00
Де: Хмельницький обласний художній музей, Проскурівська,47

П'ятниця (20 серпня)

Фото: з архіву

Вистава "Приборкання норовливої"

Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Концертна програма до 30-річчя Незалежності

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує мешканців мікрорайону Гречани на святкову програму до 30-річчя Незалежності України. В програмі заходу: виступи творчих колективів, творчі номери від вихованців Спортивно-культурного центру "Плоскирів" та нагородження відзнаками активних мешканців мікрорайону.

Коли: 15:00
Де: СКЦ "Плоскирів", Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Субота (21 серпня)


Фото: ілюстративне з архіву

Перегони на толокарах і самокатах

Незабаром у Хмельницькому пройдуть щорічні дитячі змагання на толокарах та самокатах. До участі у перегонах запрошують дітлахів віком від двох до шести років. Транспорт для змагань надають організатори, а от батькам майбутніх учасників потрібно попередньо зареєструвати своє чадо. Учасникам перегонів потрібно буде на швидкість подолати 20-ти метрову відстань на толокарах чи самокатах залежно від віку. Зокрема, малюки 2-3 років їздитимуть на толокарах, а діти 4-6 років змагатимуться на самокатах.

Коли: 17:00
Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка
Вартість: безкштовно

Вистава-фарс "Місто в якому можливо все"

Фарс «Місто, в якому можливо все» за твором О.Єлшина в постановці Дмитра Гусакова. Це історія про одне з самих звичайних міст самої звичайної країни. Тому й події, які там відбуваються, знайомі абсолютно кожному глядачу! Смішні ситуації, дотепні персонажі та абсурдність обставин, могли б претендувати на найвеселішу комедію, якби не одне «Але»! Можливо, в руках героїв опинилось наше життя?

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 150-250 грн

Творчо-патріотичний майстер-клас "З Україною в серці"

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує дітей на творчо-патріотичний майстер-клас "З Україною в серці". Разом з дітьми ми виготовимо об'ємну листівку-аплікацію з українськими мотивами.

Коли: 10:00
Де: СКЦ "Плоскирів", Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Неділя (22 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Мультфільм просто неба 

У рамках святкування Дня Незалежності дивимось український мультфільм «Викрадена принцеса».

Коли: 17:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Кіно просто неба

«Мої думки тихі» - українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року, для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою

Коли: 20:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Вистава "Тев`є Тевель"

Дія п’єси розгортається у дореволюційній Росії, в селі Анатівка, де з давніх пір жили разом росіяни, українці і євреї. Молочник Тев’є, якого українці нарекли Тевелем, – батько чотирьох дочок, і головне для нього – це щоб кожна вдало вийшла заміж. Але дочки щастя розуміють по-своєму: старша виходить заміж за бідного, середня їде зі своїм обранцем-революціонером в Сибір, а молодша залишає родину і змінює віросповідання через кохання до православного…

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-150 грн

Дитяча вистава "Червона Шапочка"

Вистава за мотивами казки про пригоди дівчинки на ім'я Червона Шапочка. Її мама готує пиріжки і посилає доньку через ліс віднести їх бабусі. Але на шляху дівчинка зустрічає Вовка...

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Дитяча казка «Дюймовочка та метелик»

Яскрава, добра, позитивна, розумна, казка, яку зможуть побачити наймолодші хмельничани.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую