ye-logo.v1.2

«Золота» хмельницька пара

Культура 1608
Олег та Діана, незважаючи на свій досить юний вік, вже кілька років танцюють у парі. . Фото: Фото з архіву народного ансамблю бального танцю «Успіх».

Вихованці народного ансамблю бального танцю «Успіх» вибороли по два перших місця на міжнародних змаганнях

Нашу пару запросили у збірну України для участі у «Italia open». «Успіхівці» вперше стали учасниками цього престижного на світовому рівні конкурсу. Навіть сама участь вже є своєрідною перемогою, адже претендентів на участь по всій країні чимало.  І хоч ансамбль «Успіх» вже неодноразово їздив на змагання у Францію, Польщу, Італію, та для Олега Кононенка та Діани Корінь нинішня поїздка в Італію стала знаковою.
Олег  та Діана, незважаючи на свій досить юний вік, вже кілька років танцюють у парі. Займаються танцями вони з 6 років.  Танцівникам по десять років. Діанка розповіла, що, окрім танців, дуже любить співати, але «у вільний час». Олегу найбільше подобається «джайв» та «квікстеп», а Діані – «румба» та «ча-ча-ча».
 Як каже тренер, на ці змагання їхали «просто пристрілятися», і, несподівано навіть для самих спортсменів, перемогли. Як розповів пан Горобець, коли нашу пару оголосили володарями першого місця, вони навіть не відразу це зрозуміли, спочатку не могли повірити, аж поки Олегу та Діані не вручили медалі.
 «Взагалі враження від конкурсу – грандіозні! – ділиться тренер. –  Поряд з дітьми виступали професіонали світового рівня. Це було справжнє шоу! Це той рівень, на який ми маємо рівнятися й до якого тягнутися! Міжнародні змагання «Італія оупен» надихнула нас працювати й вдосконалюватися».
На думку пана Юрія, Олег та Діана виступили «просто суперово»! З огляду на результативність їхніх виступів, журі конкурсу цілком згодні з Юрієм Васильовичем. Золотих медалей у Олега та Діани аж по дві. Перші місця зайняли з латиноамериканських та європейських танців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую