ye-logo.v1.2

5 книжок Олени Скорупської

Культура 1647
Фото: Фото з архіву редакції.

«Останнім часом я полюбляю читати книги для здоров’я, звідки черпаю багато корисних рекомендацій щодо збереження та підтримки здоров’я своєї сім’ї, – зізнається директор Хмельницької дитячої художньої школи, заслужений художник України Олена Скорупська.


 – З художньої літератури віддаю перевагу книгам, невеликим за обсягом, але влучним, як постріл. Таким, щоб було мало слів, але багато думки».

1.  Вадим  Зеланд  «Трансерфінг  реальності».
 Книги про трансерфінг – загадковий аспект реальності, який породив стільки емоцій в читацькій аудиторії. В повсякденному житті людина перебуває під владою обставин та не здатна значно вплинути на своє життя. Людина і не підозрює, що знаходиться у полоні дзеркальної ілюзії.

2.  Етель  Ліліан  Войнич  «Овід».
 Ця книга найбільше запам’яталася мені зі шкільних років. Роман й досі хвилює цілі покоління читачів, які небайдужі до долі головного героя твору – Артура Бертона. У його житті багато неординарних подій: таємниця народження, зрада близьких людей, інсценоване самогубство, трагічне нерозділене кохання, яке він проніс через все життя.

3.  Іван  Тургенєв  «Перше  кохання».
 Повість розкриває перед читачами характери закоханих людей. Головний герой твору, Володимир, згадує своє перше кохання, та робить висновок, що любов до Зінаїди була найсвітлішим почуттям у його житті.

4.  Антон  Чехов.  
 Люблю усі його твори без винятку, тому що він писав коротко та влучно.

5.  Річард  Бах  «Чайка  на  ім’я  Джонатан  Лівінгстон».
 Завдяки цьому твору Річард Бах зажив світової слави і став улюбленцем читачів різних країн. Це твір, пронизаний незвичайними поглядами на життя, філософськими роздумами про сенс існування. «Чайка на ім’я Джонатан Лівінгстон» – перетворилася на символ безмежних можливостей того, хто вміє мріяти, вірити у досконалість та любити життя.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую