ye-logo.v1.2

„Хмельницькі красуні”... кілька років потому

Культура 9097
Фото: Фото з архівів конкурсанток.

Багато років поспіль Хмельницький конкурс краси випускає вродливих дівчат у широкий модельний світ. Як склалися їхні долі після перемоги та коронування? Про це у найкрасивіших хмельницьких панянок дізнавалися журналісти „Проскурівського телеграфу”.

Материнство вроді не завада
Тетяна Кугаєвська (Сімогук),    „Хмельницька красуня-2002”
„Мені тоді ледве виповнилося п’ятнадцять, – пригадує Тетя-на, – я була наймолодшою учасницею конкурсу, але не збиралася нікому поступатися. Коли оголосили про початок відбору, пішла на кастинг з цікавості – а стала переможницею! Паралельно ще й виборола титули у двох інших номіна-ціях”.
Одразу ж після нагородження юнку запросили до одного з місцевих модельних агентств. Тетяна ходила туди місяць, а потім набридло – по півгодини відпрацьовували ходу, а решту часу доводилося качати прес. І це після майже щоденних тригодинних занять у студії українського народного танцю, які вона обожнювала.  „Танці для мене важливіші за подіум, – каже Таня, – тому я вибрала їх не вагаючись”.
За вісім років вона успішно закінчила Хмельницький полі-технічний коледж та Хмельницький національний університет за спеціальністю „менедж-мент”. Крім того, знайшла свою другу „половинку”, вий-шла заміж і народила доньку. Уже два роки красуня-Тетяна освоює „професію мами”. Не зважаючи на це, колишня танцівниця завжди підтримує себе у формі. Їй у будь-який момент можна хоч знову на подіум!  
Зараз подружжя Кугаєвських активно займається будівництвом власного житла і з не-терпінням чекає моменту, коли вони переїдуть у нову оселю. А ще мріють про спільну подорож. Але це вже тоді, коли їхня Єва підросте.

Головне – матеріальна незалежність
Ірина Палій, „Хмельницька красуня-2006”
Про перемогу у конкурсі краси чотирирічної давності Ірина, якій зараз 24 роки, згадує спокійно, без особливих емоцій. Так, її визнали найкрасивішою дівчиною обласного центру, одягнули діадему, вручили подарунки і море квітів. Пізніше постійно телефонували, запрошували на покази, пропонували контракти. І вона їздила, демонструвала глядачам брендовий одяг та свою красу, але зараз все вже у минулому. Дівчина покинула модельний світ, коли зайнялася власним бізнесом. Паралельно освоювала професію бухгалтера в Хмельницькому національному університеті. Цього року отримала диплом. Зараз працює на Хмельницькому речовому ринку. „Я ні про що не жалкую, – розповідає Ірина, – це були гарні моменти мого життя, але вони минули. Незважаючи на це, я дуже щаслива людина. Можу багато чого собі дозволити. Я не мрію роками про якусь „захмарну” подорож, а беру – та й їду!”.

Два роки до „зоряного шляху”
Анастасія Супрунюк, „Хмельницька красуня-2008”
Наш телефонний дзвінок застав Настю в санаторії „Пуща Озерна”, що під Києвом. Там отримували останні настанови учасниці цьогорічного конкурсу „Міс Україна”. Саме сімнадцятирічна Анастасія Супрунюк представляла на ньому наш Хмельницький. Про конкурс подібного рівня вона завжди мріяла, але лише цього року отримала можливість взяти у ньому участь. Не тому, що недостатньо красива, а тому, що – занадто юна. Діадему „Міс Хмельницький” школярка одягнула у чотирнадцять, тому з всеукраїнським конкурсом краси довелося 3 роки почекати.
„Я 10 років займалася в модельних агентствах „Ірен Модел” і „Афродита”, – розповідає Настя, – стільки ж часу – сучасними спортивними танцями. Крім того, майже  три роки вела на „Поділля-Центр” телепередачу для модниць „Примхи Афродити”, ходила до басейну на плавання. Я, взагалі, дуже активна людина і за день встигаю зробити безліч справ. Після перемоги у хмельницькому конкурсі у мене значно збільшилося коло знайомств. Я привертаю увагу людей, мене впізнають на вулицях.”.
Цього року дівчина закінчила одинадцятий клас і вступила одразу до двох столичних вузів: Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого та Національного авіаційного університету. У першому – Настя навчатиметься акторському ремеслу, у другому – здобуватиме фах юриста.

Краса врятуЄ світ, але – у парі з розумом
Наталя Дідик, „Хмельницька красуня-2009”
З минулорічною переможницею Хмельницького конкурсу краси ми зустрілися одразу після урочистої лінійки з нагоди Першого вересня. Навчається Наталка в одинадцятому класі. Шкільна форма і білий фартушок, а головне, щира посмішка – дуже личать школярці. Красуня! Не віриться, що ще годину тому вона плакала. „Це наш останній Перший дзвоник, – каже школярка-відмінниця, – шкода буде розлучатися з друзями та вчителями”.
Після грандіозної перемоги минулого року її життя змінилося, але не кардинально. „Титул „найкрасивішої” додав мені впевненості в собі, – розповідає Наталя. – Я набагато менше звертаю уваги на власні комплекси (виявляється, вони є і у гламурних красунь – авт.), зміцніла духом”. Одна за одною посипалися пропозиції роботи з різних модельних агентств, в тому числі з Києва та Нью-Йорка. Разом з мамою, Наталя ретельно зважує кожну пропозицію. Мама для дівчини – найкращий друг та порадник. Але про кар’єру моделі Наталя не мріє, це для неї хобі, а не спосіб життя. Після закінчення школи планує вступати до Львівського національного університету ім. І. Франка на спеціальність „міжнародні відносини”. Зараз дівчина навчається в економічно-математичному класі НВК №6 та просто насолоджується життям.

Коментарі:

Акулина 21.09.2010 15:13

Алекс, вы его возглавите? или слабо? :)))))))

Алекс 19.09.2010 18:43

Ира палий - лузерша по жизни, кроме симпатичной формы ягодиц и иногда смазливого личика - там ничего нет. обычная себе дурочка которая сошлась с толстым жлобом потому что он "на машине" а у дурочки даже денег на такси никогда нет)) понты понты.. хмельницкий погряз в них.. пора организовать какой то антипонтовый комитет

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую