ye-logo.v1.2

Олександр Пономарьов та Леся Нікітюк заспівають про Різдво

Культура 12673
У новій масштабній колаборації «Христос Народився» заспівають одразу шість популярних артистів країни
У новій масштабній колаборації «Христос Народився» заспівають одразу шість популярних артистів країни. Фото: зі сторінки Олександра Пономарьова у фейсбуці

У новій масштабній колаборації «Христос Народився» заспівають одразу шість популярних артистів країни.

Відомий український співак родом з Хмельницького Олександр Пономарьов готує нову зіркову прем’єру до Різдва.

Як він зазначив на офіційній сторінці у фейсбуці, в новій масштабній колаборації «Христос Народився» заспівають одразу шість популярних артистів країни. Серед них - Dzidzio, Alekseev та Aртем Пивоваров, з якими Олександр раніше заспівав чуттєву пісню «Чому», а також співачка Ольга Полякова.

Шостою несподіваною зіркою, яка співатиме з Пономарьовим, стала наша землячка ведуча Леся Нікітюк.

«Коли Олександр надіслав мені пісню, я переслала її мамі і попросила, щоб цю пісню увімкнули бабусі. Вона дуже плакала, слухаючи її. Та я й і без цього погодилася б узяти участь в цьому проєкті і заспівати декілька рядків. Тут ті українські традиції, те українське свято, яке нам рідне з дитинства», - зізналася Леся Нікітюк в телепередачі «Зірковий шлях», коментуючи свою участь в зйомках різдвяної прем’єри.

Леся додає, що про кар’єру співачки поки не думає, хоч Пономарьов, каже, вже встиг похвалити її вокальні дані.

Нагадаємо, у листопаді відбулася прем’єра нової пісні Олександра Пономарьова дуетом із Михайлом Хомою (Dzidzio). Це романс про кохання під назвою «Пазли», який вже встиг стати справжнім хітом та підкорити перші сходинки музичних майданчиків.

А навесні, напередодні Світлого Христового Воскресіння, Пономарьов об’єднав 10 українських зірок, які заспівали різними мовами «Христос Воскрес». Тоді у зйомках кліпу також взяла участь і хмельницька бандуристка Марина Круть.

Читайте також: Виставку картин архітектури України та Європи презентували у хмельницькому музеї

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую